PALLEJÀ ACULL LA 4ª PROVA DE LA LLIGA NACIONAL DE DUATLONS DE MUNTANYA

0
1741

VI DUATLÓ DE MUNTANYA DE PALLEJÀ
El proper diumenge sota l’organització del Club Ciclista Pallejà la lliga nacional de duatlons de muntanya arriba a la seva 4ª prova puntuable . Es donarà el tret de sortida a les 10 del matí de l´Avinguda Generalitat al davant mateix del Castell de Pallejà , els duatletes començaran amb una cursa a peu de 5.000 metres pel casc antic de la població abans d’enfilar-se direcció a la muntanya per completar un desnivell total acumulat de 283 metres , tot seguit 21 kilòmetres de ciclisme de muntanya totalitzant un desnivell acumulat de 1.257 metres i assolint el sostre de la duatló a 285 metres d’altitud en un traçat del 80 % de pista forestal i el 20% restant de senders i per acabar els darrers 2.500 metres de cursa a peu amb un desnivell total acumulat de 138 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.