PALLEJÀ ACULL LA 4ª PROVA DE LA LLIGA NACIONAL DE DUATLONS DE MUNTANYA

0
1914

VI DUATLÓ DE MUNTANYA DE PALLEJÀ
El proper diumenge sota l’organització del Club Ciclista Pallejà la lliga nacional de duatlons de muntanya arriba a la seva 4ª prova puntuable . Es donarà el tret de sortida a les 10 del matí de l´Avinguda Generalitat al davant mateix del Castell de Pallejà , els duatletes començaran amb una cursa a peu de 5.000 metres pel casc antic de la població abans d’enfilar-se direcció a la muntanya per completar un desnivell total acumulat de 283 metres , tot seguit 21 kilòmetres de ciclisme de muntanya totalitzant un desnivell acumulat de 1.257 metres i assolint el sostre de la duatló a 285 metres d’altitud en un traçat del 80 % de pista forestal i el 20% restant de senders i per acabar els darrers 2.500 metres de cursa a peu amb un desnivell total acumulat de 138 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.