Strands.com i La cursa dels Nassos sortegen un MacBook

0
340

Strands.com, la xarxa social per esportistes on pots emmagatzemar tots els teus entrenaments on-line, i la Cursa dels Nassos sortejaran el dia 31 de desembre entre tots els inscrits a la prova, un fantàstic ordinador portàtil MacBook. L\’entrega de l\’ordinador es farà un cop finalitzada la cursa al pòdium de l\’organització. Per apuntar-te, de forma gratuïta, tan sols has de prémer el banner i seguir les instruccions. També ho podràs fer durant la fira del corredor, quan vagis a recollir el teu dorsal. Quina millor manera d\’acabar l\’any: corrent i amb un MacBook a sota el braç!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.