Presentació de la Cursa dels Nassos-XI Sant Silvestre-Gran Premi Ibercaja

0
499

El delegat d’Esports, Pere Alcober, presentarà l’11a edició de la cursa nadalenca per excel·lència, que ja compta amb més de 5.000 inscrits, una xifra que augura un nou rècord de participació Aquest dimecres 16 de desembre tindrà lloc la presentació de la Cursa dels Nassos- Sant Silvestre de Barcelona-Gran Premi Ibercaja, la prova atlètica de 10 quilòmetres que tindrà lloc el proper dijous 31 de desembre a les 17.30. L’acte de presentació tindrà lloc a les 12 hores a la Sala Barcelona Esports de l’Institut Barcelona Esports (avinguda de l’Estadi, 40), i estarà presidit pel delegat d’Esports, Pere Alcober, que presentarà totes les novetats d’aquesta edició 2009. Alcober estarà acompanyat de Pol Guillén, atleta i delegat de New Balance a Catalunya, de Jaume Rebull director territorial de Catalunya d’Ibercaja, i Ricard Llorens, director tècnic de la Cursa.| En aquesta nova edició, i a dues setmanes pel tancament de les inscripcions, la cursa ja compta amb més de 5.000 inscrits, una xifra que anuncia un nou rècord de participació. Cal tenir en compte que, en la passada edició, per aquestes mateixes dates hi havia poc més de 4.000 inscrits, i finalment la cursa va arribar al màxim de participants fixat al reglament: 8.500 corredors i corredores. Enguany, les inscripcions es tancaran el diumenge 27 de desembre a les 12 de la nit. No obstant, cal tenir en compte que podrien tancar abans, en el cas d’arribar al límit de participants d’aquesta nova edició, situat en 9.000 atletes. Com cada any, la Cursa dels Nassos, la versió barcelonina de la Sant Silvestre, una de les curses atlètiques més conegudes i populars del panorama mundial, ja que també se celebra a Sao Paulo (la més antiga) i a les principals capitals europees, com Londres, París, Madrid, o Berlín, és l’activitat encarregada de clausurar el cicle anual esportiu de la ciutat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.