MOLTES GRÀCIES VOLUNTARIS DE LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA !!

0
456

L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, va agrair als voluntaris que col·laboren en l’organització d’aquesta prova atlètica la seva dedicació i treball en un acte celebrat en el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer i que també va acollir l’entrega dels premis als guanyadors del Sisè Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa. Més de 200 persones van participar en l’acte organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, i que van omplir la Sala del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, per rendir la seva gratitud i col·laboració als voluntaris que any rere any col·laboren amb l’entitat de la Mitja Marató de Terrassa, i i fan possible una prova atlètica que ja està situada al capdavant de les millors del calendari català i espanyol. Aquest acte a més representa el tret de sortida de la nova edició del 2010, la XIª Mitja Marató Ciutat de Terrassa i que té com a data prevista el 17 de Gener del 2010.| L’acte, al que va assistir el Regidor Delegat d\’Universitats, Societat del Coneixement i Esports, el Sr. Alfredo Vega, va seguir fil per randa la programació prevista. Es va iniciar sobre les 18,-h amb la benvinguda i presentació general de l’acte i tot seguit es varen projectar les imatges més representatives de la Xª Edició de la Mitja Marató de Terrassa i recull dels esdeveniments més significatius de la celebració d’aquests 10 anys. Tot seguit es va presentar l’original pòster amb l’imatge per l’edició del 2010. Un altre dels moments més esperats va ser l’entrega dels premis als guanyadors del Sisè Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa i que està conformat per les curses que aquesta entitat organitza a la ciutat : Mitja Marató Ciutat de Terrassa (o la cursa Santi Centelles de 5 km), Cursa de la Festa Major de Can Palet, cursa de la Festa Major del Pla del Bonaire, cursa de Sant Llorenç, cursa de la de la Festa Major de Ca n’Anglada, cursa de la Festa Major de Matadepera i la cursa dels 10 Km pista (dins del marc dels 100 km pista Internacionals de Catalunya). I que van ser : – En l’apartat masculí. 1.- MARC OTERO 2.- OSCAR DEL RIO 3.- JORGE MALDONADO. Per categories : M3 VICTOR BELMONTE, M5 JOSÉ LUIS CABRERA, M6 CLIMENT PALET, M7 JORGE VALVERDE, M8 DOMINGO ORTEGA. – En l’apartat femení. 1.- CARME BALLESTEROS 2.- PURI MOLINA 3.- LOLA ESPINOSA amb 642,79 Per categories : F4 ALBA CLIMENT, F5, MARISOL MARTINEZ, F6 ANNA COS. – En l’apartat infantil : BERNAT GARRETA i IRINA BELMONTE M1 DAVID BOSCH, M2 ALEX SALAS, F1 BEATRIZ BOSCH i F2 SONIA UTRERA. I així va arribar l’hora dels parlaments i agraïments primer i en representació de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, el Sr. Emili Asín, el qual va destacar nous aspectes de la Mitja Marató, tot seguit la Srta. Mª Carmen Martínez agraint la col·laboració i tasca desinteressada dels voluntaris, i va tancar el torn el Regidor Sr. Alfredo Vega, que va lloar la tasca dels voluntaris que contribueixen en la bona organització i coordinació de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, aconseguint amb aquest event esportiu que la ciutat de Terrassa sigui tot un referent. I amb un berenar per a tots els assistents es va concloure aquest acte d’agraïment mai suficient als Voluntaris de Terrassa que col·laboren amb la Mitja Marató de la ciutat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.