Cursa de Muntanya de la Riera de Gaià

0
474

Aquest matí s’ha celebrat la I Cursa de Muntanya de la Riera de Gaià, organitzada per Runnersworld Tarragona, Running Solutions i l’Ajuntament de La Riera. Tot i el mal temps i el fred, prop de 300 corredors han pres part en aquesta cursa, que transcorria per camins i pistes forestals del Baix Gaià, fins completar el recorregut de 12.5 Kms. al centre del poble. El primer classificat masculí ha estat l’africà Paul Sie, de l’equip Runnersworld TGN. En segon lloc ha entrat el també corredor del Runnersworld Javier Jaimes. En categoria femenina ha vençut Marta Camps del Club Atletes Altafulla, mentre que en segona posició ha entrat Esther Valenzuela, del Runnersworld TGN.| Recordem que Paul Sie ja va vèncer en la última edición de la Mitja Marató de Tarragona celebrada fa 2 setmanes, i Marta Cases va quedar 2ª classificada en categoria femenina. La fina però continuada pluja ha complicat molt la cursa, on s’han repetit les relliscades i les caigudes. Algun corredor ha hagut de retirar-se, i tots han arribat a meta completament enfangats. La organització ha posat a disposició dels participants un servei de dutxes pels qui ho vulguéssin. L’entrega de premis s’ha fet al voltant de les 12.30, amb trofeus pels 2 primers atletes de cada categoria. Posteriorment s’han sortejat fins a una trentena de prendes d’atletisme i ampolles d\’oli entre els corredors participants. Mes info: http://www.cursarieradegaia.com/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.