5ª Sant Silvestre de Girona – dijous 31 de desembre de 2009

0
1404

Arriben les festes de NADAL…. i com en els darrers anys teniu una cita esportiva, la 5ª SANT SILVESTRE DE GIRONA
Ens plau fer-vos arribar la informació d’aquesta cursa nadalenca que es portarà a terme el proper dijous 31 de desembre de 2009. Les inscripcions ja estan obertes! Us hi esperem| Si vols rebre informació sobre les activitats esportives al teu mòbil mitjançant un sms dóna’t d’alta d’aquest servei de forma GRATUÏTA. Només cal que et donis d’alta a: www.girona.cat a l’apartat “Noves tecnologies – Informació via sms També us podeu posar-vos amb contacte amb nosaltres al Servei Municipal d’Esports al 972 22 61 36.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.