Tot a punt per la Sant Silvestre Montblanquina a favor de la Marató de TV3

0
473

Amb el lema \”Posa\’t el barret i mou les cames per la marató de TV3\” el Club Atlètic Montblanc organitza la 3a Sant Silvestre montblanquina pel proper 31 de desembre a les 5 de la tarda. Les inscripcions aniran destinades a la marató de TV3 que aquest any és per les malalties minoritàries. Com és tradicional des de la primera edició, per cada corredor que es posa el barret, es dedica la inscripció per la marató de TV3. A més aquest any, la mulassa de Montblanc, vol participar a la sant Silvestre per fer-la encara més solidària. Podeu trobar tota la informació a la web de la sant silvestre Montblanquina .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.