Sant Silvestre Solidaria Cunit 2009

0
389

El dia 31 de desembre de 2009 a les 5 de la tarda, La Regidoria d’Esports d’aquest Ajuntament organitzarà la 9ena Sant Silvestre de Cunit, amb la inscripció gratuïta per promocionar la pràctica esportiva entre els habitants d’aquest municipi i comarca, amb la peculiaritat de recollir joguines que seran repartides posteriorment per la Creu Roja entre els nens desafavorits i que puguin gaudir dels Nadals amb la il·lusió pròpia d’aquestes dates i de la seva edat, relacionant d’aquesta forma l’esport amb valors solidaris.| El mateix dia s’habilitarà la zona de sortida per fer una petita fira del corredor, podent recollir el dorsal per participar des de les 11h fins les 16h. També es farà animació de la zona amb fira d’artesania i un parc lúdic infantil estant d’alguns comerços per tal de dinamitzar la zona i donar presència a l’esdeveniment. Hi haurà una ampolla de cava per a tots el participants, regals cortesia dels col·laboradors i un sorteig al final. hi ha millor manera d\’acabar l\’any?? no hi falteu!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.