Rosa Maria Morató, Subcampiona d\’Europa

0
337

Els equips espanyols de camp a través han obtingut uns excel·lents resultats al Campionat d\’Europa de Cros que s\’ha celebrat aquest diumenge 13 a Dublín. Destaca sobretot, la medalla d\’argent individual aconseguida per Rosa Maria Morató a la categoria femenina, millorant en un lloc la medalla de bronze aconseguida l\’edició de 2.007 a Toro. L\’equip espanyol femení ha obtingut el tercer lloc per equips, on també participava Gemma Barrachina que ha entrat la treta-vuitena. | En homes, Espanya ha aconseguit el títol continental absolut amb gran autoritat. En aquesta categoria la victòria ha estat per l\’atleta espanyol Alemayehu Bezabeh, on el català Ayad Lamdassem s\’ha classificat en quarta posició, igualant l\’excel·lent resultat aconseguit la temporada passada a Brussel·les, i Carles Castillejo s\’ha classificat en el lloc trenta-cinc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.