CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
388

Aquest diumenge 13 de desembre s\’ha celebrat l\’edició quaranta-tres del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. Juan Carlos Higuero (Promoaranda) i l\’atleta kenyana Beatrice Jepchumba han estats el guanyadors de les curses internacionals absolutes.| A la categoria femenina, Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) no ha pogut reeditar la victòria aconseguida l\’edició anterior i s\’ha classificat en una magnífica segona posició, seguida de Lídia Rodríguez (ISS l\’Hospitalet) tercera, i Míriam Ortíz (ISS-l\’Hospitalet) que ha quedat quarta. En homes, Mohamed Benhmbarka (CA BiB) s\’ha classificat en segona posició per davant dels kenyans Cosmers Kemboi i Barnaba Sigei, tercer i quart respectivament. José Luis Blanco (CA La Sansi) s\’ha classificat en una meritòria cinquena posició i Driss Lakhouaja (AAC) en la sisena.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.