CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
307

Aquest diumenge 13 de desembre s\’ha celebrat l\’edició quaranta-tres del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. Juan Carlos Higuero (Promoaranda) i l\’atleta kenyana Beatrice Jepchumba han estats el guanyadors de les curses internacionals absolutes.| A la categoria femenina, Natàlia Rodríguez (CG Tarragona) no ha pogut reeditar la victòria aconseguida l\’edició anterior i s\’ha classificat en una magnífica segona posició, seguida de Lídia Rodríguez (ISS l\’Hospitalet) tercera, i Míriam Ortíz (ISS-l\’Hospitalet) que ha quedat quarta. En homes, Mohamed Benhmbarka (CA BiB) s\’ha classificat en segona posició per davant dels kenyans Cosmers Kemboi i Barnaba Sigei, tercer i quart respectivament. José Luis Blanco (CA La Sansi) s\’ha classificat en una meritòria cinquena posició i Driss Lakhouaja (AAC) en la sisena.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.