CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
308

El proper diumenge 13 de desembre se celebrarà l\’edició quaranta-tres del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. Com cada any, el Cros de Granollers aposta per la participació dels millors atletes catalans, i per una destacada participació estatal i internacional.| Podem remarcar la presència d\’atletes com Juan Carlos Higuero (Promoaranda), José Ríos (CA Manresa) tercer classificat l\’edició anterior, Reyes Estévez (FCB), José Luis Blanco (CA La Sansi), Miguel Quesada (JA Sabadell), Roger Roca (Strands.com), Víctor Montaner (FCB), Àngel Mullera (CA Lloret-LS), Nacho Càceres (FC Barcelona), Driss Lakhouaja (AAC), Mohamed Benhmbarka (CA BiB) i Abderraman Ait Kamouch (RC Celta de Vigo), entre d\’altres. De la participació internacional cal destacar els kenyans Cosmers Kemboi, Leonard Kipyego i Barnaba Sigei. En dones, destaca la presència de la guanyadora de l\’edició anterior, Natàlia Rodríguez (CG Tarragona), així com Jacqueline Martín (FCB), Eva Arias (VTiM), Anna Bové (FCB), Núria Puig (FCB), Lídia Rodríguez (ISS l\’Hospitalet), Míriam Ortíz (ISS l\’Hospitalet) i Teresa Pulido (Canal Isabel II) en tre d\’altres. A la categoria femenina també hi haurà participació kenyana amb Beatrice Jepchumba. La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.