CURSA POPULAR DE SANT ESTEVE A LLAGOSTERA

0
355

La nostra entitat organitzarà per primera vegada amb el suport del Patronat Municipal d’Esports la tradicional CURSA POPULAR DE SANT ESTEVE A LLAGOSTERA que com cada any es celebrarà el proper dia 26 de desembre. Aquest any s’arriba a la 30ª. edició i tindrà com és habitual sortida i arribada al Pavelló Poliesportiu i d’acord amb el tradicional recorregut de 10 Km. La sortida serà a les 10 del matí. | Aquesta prova s’inclou dintre de les activitats del Patronat Municipal d’Esports i compta amb la col·laboració de molts llagosterencs així com d’altres entitats i empreses establertes a Llagostera. Esperem comptar, com en anys anteriors, amb un bon nombre d’esportistes, tot confiant poder superar amb escreix el nombre de participants de l’anterior edició. Preparem per a uns 500 inscrits. Per a això farem la màxima difusió possible per les comarques gironines. Tots els participants rebran un obsequi i un bon esmorzar. També es disposarà d’un avituallament durant el recorregut i de serveis de dutxes al final de la Cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.