CURSA POPULAR DE SANT ESTEVE A LLAGOSTERA

0
542

La nostra entitat organitzarà per primera vegada amb el suport del Patronat Municipal d’Esports la tradicional CURSA POPULAR DE SANT ESTEVE A LLAGOSTERA que com cada any es celebrarà el proper dia 26 de desembre. Aquest any s’arriba a la 30ª. edició i tindrà com és habitual sortida i arribada al Pavelló Poliesportiu i d’acord amb el tradicional recorregut de 10 Km. La sortida serà a les 10 del matí. | Aquesta prova s’inclou dintre de les activitats del Patronat Municipal d’Esports i compta amb la col·laboració de molts llagosterencs així com d’altres entitats i empreses establertes a Llagostera. Esperem comptar, com en anys anteriors, amb un bon nombre d’esportistes, tot confiant poder superar amb escreix el nombre de participants de l’anterior edició. Preparem per a uns 500 inscrits. Per a això farem la màxima difusió possible per les comarques gironines. Tots els participants rebran un obsequi i un bon esmorzar. També es disposarà d’un avituallament durant el recorregut i de serveis de dutxes al final de la Cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.