Nou president 100 X 100 Fondistes de Tàrrega

0
616

El passat divendres 27 de novembre es va celebrar l’Assamblea Anual de socis dels 100 x 100 fondistes de Tàrrega, en el que com a punt destacat en l’ordre del dia era l’elecció de nou president per a la entitat. L’actual president, Bart Loomans, que ha ocupat el càrrec durant els 9 anys d’història d’aquest club d’Atletisme, cedeix el càrrec a Marc Roselló Martinez. | Així doncs, la nova junta queda formada de la seguent manera: President: Marc Roselló Sots-President: Yago Gisbert Secretari: Miquel Farras Tresorer: Blai Rodriguez Vocals: Josep Ll. Monné Fernando Medina Josep R. Sanahuja La nova Junta efectuarà tasques de continuitat al bon camí que ja porta el Club potenciant la promoció de l’Atletisme, en especial el de fons, en tots els seus nivells i per a totes les persones, així com la popularització del “running” en les nostres contrades participant en un gran nombre de curses tant de la nostra provincia com de fora. Així mateix te davant el repte de la celebració dels actes del 10e aniversari del nostre club, una nova edició del Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Pique- i la continua col.laboració amb entitats de diversos àmbits. Hi ha una gran tasca a fer,cosa que ens encoratja i ens dóna forces per a treballar de valent. No hem d’oblidar que el nostre club es dels més grans de la província hi aquest es un valor que hem de vetllar dia a dia. I com que la nostra afició a córrer ens porta arreu aquest cap de setmana hem participat en la 18a edició de la Mitja Marató de Tarragona, que amb una participació rècord de 2000 atletes va comptar amb 18 corredors del nostre club. El guanyador absolut de la proba va ser Paul Sie Kwasi amb un temps de 1:09:08 i la victoria femenina fou per la corredora Laura Maria Claveria amb 1:26:55 I ara que sembla que el fred es quedarà amb nosaltres arriben les parts mes dures de l’entrenament tot preparant les Curses “San Silvestres”, que es celebren el darrer dia d’aquest mes de desembre, darrer dia de l’any. Abans pero tenim molt aprop de casa nostra la “Cursa de l’Indiot”, que se celebrarà el dia 26 de desembre, en un recorregut urbà per la ciutat de Mollerussa i otorga als guanyadors un Gall d’Indi. més info: http://www.fondistestarrega.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.