24 hores d’Atletisme

0
385

Un any més, l’associació Corredors.cat organitza les 24 hores d’Atletisme per recaptar fons per a la Marató de TV3, que aquesta vegada està dedicada a les malalties minoritàries. Enguany, aquest esdeveniment altruista se celebrarà els dies 19 i 20 de desembre, i es realitzarà a les instal·lacions municipals de Can Dragó de Barcelona.| El programa que es desenvoluparà durant els dos dies, de les 12 del dissabte 19 fins el diumenge 20, està compost de diverses proves: Hi haurà atletes que correran 24 hores en la pista; Uns altres ho faran durant 6 hores; Uns altres més faran una prova de 10.000 metres , o una de 5.000; Una cursa d’eliminació; Relleus de 4×400; O una decatló d’atletes populars durat la nit; També, se celebraran proves infantils i altres activitats per a nens i nenes. Un apunt: en la prova de les 24 hores en pista participarà el conegut ultrafondista navarrès, Ricardo Abad Martinez (Riki), que aquest any va aconseguir córrer 150 maratons consecutives en 150 dies (42,195 kms cada dia), un repte que va realitzar de gener a maig, que va ser difós en els mitjans de comunicació de tot el món. I ara, també per a recaptar diners en favor dels nens discapacitats intel·lectuals, està ficat en una altra gesta: creuar tota la península ibèrica (4.500 Kms) a raó de 100 quilòmetres diaris en dues etapes; la primera, ja realitzada, des de Tafalla fins a Tarifa en tres setmanes per la costa mediterrània, i la segona, que la portarà a terme a l\’abril de 2010, travessant l\’altra costa peninsular. Entre mig, participarà a Barcelona el dia 19, corrent 24 hores seguides en les pistes de Can Dragó, col·laborant amb la Marató de TV3… L’aportació de Corredors.cat a la Marató de TV3 (l’any passat va ser de 3.276,49 euros) surt de l’import de les inscripcions dels participants, la majoria dels quals atletes populars, que a hores d’ara ja són gairebé 300. I també d’altres contribucions, com per exemple les que es fan voluntàriament a un compte, o les que fan els espectadors per l’adquisició de samarretes commemoratives que es venen en les mateixes pistes. Més informació a la web http://24hores.corredors.cat/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.