La mitja marató de Vilanova adaptarà diumenge el seu recorregut a les obres a la via pública

0
563

Les pistes d\’atletisme seran el punt de sortida i arribada de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, que es farà aquest diumenge i que ha hagut d\’adaptar el seu itinerari habitual a les obres que s\’estan fent en diferents barris de la ciutat. | Amb un recorregut de 21 quilòmetres que transcorreran per tram urbà i carretera, el Club Esportiu Fons Vilanova espera augmentar la participació. El responsable del club, Antoni Pamplona, destaca que «des de l\’any 1994 no ha baixat mai del miler de participants» i que esperen més de 50.000 visites al seu lloc web. Entre les novetats de l\’edició d\’enguany destaca el fet que totes les inscripcions s\’hauran de fer a través d\’internet i que els dorsals seran personalitzats. Però un dels canvis més significatius de la 21a edició de la mitja marató són els canvis en el recorregut, que no podrà passar per la rambla de la Pau ni la plaça de les Neus. Així, s\’utilitzarà principalment la ronda Europa, la ronda Ibèrica i la façana marítima. Segons l\’organització, es tracta d\’un recorregut molt suau amb un desnivell de 25 metres, que, si el temps és favorable, farà que sigui un circuit ràpid de fer. La mitja marató pretén ser una cursa sostenible, per això l\’organització posarà contenidors als avituallaments per recollir les ampolles d\’aigua i també una zona de recollida selectiva de residus a l\’arribada. A més, una novetat d\’enguany és el fet que cadascun dels quilòmetres del recorregut estarà senyalitzat i que hi haurà un parc lúdic infantil perquè els atletes puguin deixar-hi els seus fills. Els premis i trofeus es lliuraran als 10 primers classificats de la general masculina i a les 5 primeres atletes de la general femenina. També s\’atorgarà el premi Memorial Josep Inglada als primers atletes masculí i femení locals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.