I DUATLÓ DE MUNTANYA DEL SOLSONÈS

0
397

FRANCESC FREIXER (C.N. VIC-ETB) i ALBA XANDRI (CLUB TRIATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES) GUANYADORS ABSOLUTS
La població de Clariana de Cardener va acollir la primera edició del duatló de muntanya del Solsonès i més concretament la zona de sortida , arribada i boxes es van ubicar al pàrquing del Pantà de Sant Ponç , al costat mateix de la presa, més de 150 duatletes varen gaudir de una competició molt ben organitzada i que va començar amb 3.500 metres de cursa a peu en un recorregut de desnivells mitjans per terreny boscós i pels voltants del pantà , tot seguit el segment de ciclisme de muntanya totalitzant 22 kilòmetres atravesant les poblacions de Olius i Riner , a on els 11 primers km eran de terreny muntanyòs i la resta per pista forestal vorejant també el pantà i els darrers 3.500 metres de cursa a peu en sentit invers que la primera cursa a peu .| A la categoria masculina es va viure una exhibició per part del duatleta FRANCESC FREIXER (C.N. VIC-ETB) que va guanyar per més de dos minuts d´aventatge per davant de SERGI RODRIGUEZ (CERR STRANDS TRIATHLON) amb GUILLEM BUSQUETS (Independent) com a 3º classififcat, per equips 1º C.E.PEDALA.CAT BALAGUER (Balague-Adam-Fargues) 2º CLUB EXCURSIONISTA CALLÚS (Barrufet-Moreno-Munts) 3º C.N. VIC-ETB (Freixer-Casolí-Armany). Dins de l´apart femení es van oferir una competicó molt emocionant entres les dues primeres classificades ja que ALBA XANDRÍ (CLUB TRIATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES) tot i que feia al seu debut a l´especialitat de duatlons de muntanya , va creuar la línia de meta en primera posició desprès d´agafar el cap de la cursa en els darrers metres i superar a la segona classificada MIREIA SANTESMASES (CLUB NATACIÓ REUS PLOMS) només per cuatre segons d´aventatge, completant el podi com 3ª classificada , la guanyadora de la prova de Viladecavalls, NURIA LAUCO (CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS). La propera prova de duatló de muntanya la tidrem diumenge vinent amb motiu de la 1ª edició del duatló de LLeida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.