XI Sant Silvestre Riudellotenca

0
412

Un any més, des de l’Agrupació Cultural i Esportiva Riudellots, us convidem a participar a la XI Sant Silvestre Riudellotenca. La cita és el dissabte 26 de desembre al matí, al pavelló municipal. Començarem a les 10:15h amb les dues curses infantils, de 500 m i 1 km, i a les 11h donarem la sortida a la cursa de 7 km per als corredors i caminadors. Com a novetat d\’aquest any, la prova serà cronometrada pel Comitè de Jutges de la FCA.| A l’arribada, podreu recuperar forces i llepar-vos els dits gràcies a una GRAN XOCOLATADA que us tindrem preparada, i recollir l’obsequi d’aquest any: una magnifica SAMARRETA TECNICA NEW BALANCE d\’alta qualitat. Tot seguit hi haurà l’entrega de premis als primers classificats de cada categoria i un magnífic sorteig entre tots els participants de lots de Nadal, material esportiu, salts amb paracaigudes, samarretes firmades de clubs esportius i….. molt més!!| Consultant www.aceriudellots.net hi trobareu tota la informació de la Sant Silvestre Riudellotenca. Recordem que us podreu inscriure anticipadament, fins el dijous 24, cosa que recomanem a fi d’una millor organització. La inscripció es farà efectiva quan s’ingressi l’import anticipat, 9 euros. Us hi esperem a tots !!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.