XI Sant Silvestre Riudellotenca

0
311

Un any més, des de l’Agrupació Cultural i Esportiva Riudellots, us convidem a participar a la XI Sant Silvestre Riudellotenca. La cita és el dissabte 26 de desembre al matí, al pavelló municipal. Començarem a les 10:15h amb les dues curses infantils, de 500 m i 1 km, i a les 11h donarem la sortida a la cursa de 7 km per als corredors i caminadors. Com a novetat d\’aquest any, la prova serà cronometrada pel Comitè de Jutges de la FCA.| A l’arribada, podreu recuperar forces i llepar-vos els dits gràcies a una GRAN XOCOLATADA que us tindrem preparada, i recollir l’obsequi d’aquest any: una magnifica SAMARRETA TECNICA NEW BALANCE d\’alta qualitat. Tot seguit hi haurà l’entrega de premis als primers classificats de cada categoria i un magnífic sorteig entre tots els participants de lots de Nadal, material esportiu, salts amb paracaigudes, samarretes firmades de clubs esportius i….. molt més!!| Consultant www.aceriudellots.net hi trobareu tota la informació de la Sant Silvestre Riudellotenca. Recordem que us podreu inscriure anticipadament, fins el dijous 24, cosa que recomanem a fi d’una millor organització. La inscripció es farà efectiva quan s’ingressi l’import anticipat, 9 euros. Us hi esperem a tots !!!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.