La Sansi 3 amb mascota i 1.500 inscrits

0
458

La Sansi 3, amb més de 1.500 inscrits, presenta la nova mascota “LA SANSI”, que va ser escollida per el Comitè Organitzador, desprès de fer un concurs de dibuix a la web de la cursa, on Ricardo Ruiz de Úbeda (Jaén) va ser el guanyador. La mascota, que ja va estar a la Jean Bouin, va fent publicitat de la cursa cada cap de setmana. El proper diumenge estarà al Cros internacional de Granollers, on La Sansi tindrà un punt d´ inscripció. | A falta d´ encara 18 dies per la cursa, la 3a millor Sant Silvestre d´Espanya, darrera de Madrid i Barcelona, ja tenim tot un record amb més de 1.500 inscrits per la cursa, que recorreran durant 5 Km els carres de la localitat gironina. El límit és de 2.000 participants, pel que s´ espera que en els propers dies s´ acabin els dorsals. Les ultimes 500 inscripcions encara es podem fer a la plana web www.lasansi.com o a El Puntet de Lloret. Els participants també podran anar caminant, fent marxa atlètica amb Jesús Ángel García Bragado o fent nordic walking. No faltaran medallistes al últim mundial de Berlín, atletes internacionals, esportistes olímpics i personatges del món televisiu, que ja han confirmat la seva presencia. Els menors de 13 anys es podran apuntar el mateix dia al pàrking annex a la pista d´ atletisme, amb un límit de 400 participants. Els participants nomes per arribar a meta tindran un lot de 6 productes, 1 chancles i un paravent cedit per Henkel, chancles, motxilla, productes dels esponsors como Mentos, ChupaChups, Happydent, Kellogg´s, llet ATO, Coca Cola, Powerade, revistes i més sorpreses. Recordem que la presentació per autoritats, esponsors i mitjans de comunicació, serà el proper dia 15 a les 12h a la Sala de Plens de l´ Ajuntament de Lloret de Mar amb la presencia del medallista al últim mundial Jesús Ángel García Bragado. Punts d´ inscripció: Internet – www.lasansi.com El Puntet de Lloret – Avinguda de Vidreres, 58 (Tlfn.972372268) Regals – Cursa Absoluta * Pendent de confirmar encara més obsequis. Màxim 2.000 atletes Per cada participant. Lot de productes : 6 productes, 1 chancles i un paravent cedit per Henkel Motxilla com la de l´ any passat però de diferent color. Productes i obsequies de Coca Cola. Barra energètica Kellogg´s. Roll mentos (sabor yogur o fresa), dispensador SMINT, dos chupachups, caixa ó blister de xicles Happydent. Revista Runner´s World. 1 litre de Llet ATO. Descomptes i petits obsequis dels esponsors. A meta s’entregarà: Beguda energètica Powerade i Diari Mundo Deportivo (Diari oficial). REGALS A LA BOSSA CURSA PETITS: * Pendent de confirmar encara més obsequis. Inscripció Gratuïta. Màxim 400 atletes. Samarreta del Club Atletisme La Sansi. Producte Kellogg´s. Pack de joguines. Cistella de Basket ATO o cantimplora ATO. Chupachups, Mentos i Happydent. Productes Coca Cola. Matricula de Fanta. Aquarius. Revista Runner´s World, publicitat, descomptes i petits obsequis dels esponsors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.