La Sansi 3 amb mascota i 1.500 inscrits

0
348

La Sansi 3, amb més de 1.500 inscrits, presenta la nova mascota “LA SANSI”, que va ser escollida per el Comitè Organitzador, desprès de fer un concurs de dibuix a la web de la cursa, on Ricardo Ruiz de Úbeda (Jaén) va ser el guanyador. La mascota, que ja va estar a la Jean Bouin, va fent publicitat de la cursa cada cap de setmana. El proper diumenge estarà al Cros internacional de Granollers, on La Sansi tindrà un punt d´ inscripció. | A falta d´ encara 18 dies per la cursa, la 3a millor Sant Silvestre d´Espanya, darrera de Madrid i Barcelona, ja tenim tot un record amb més de 1.500 inscrits per la cursa, que recorreran durant 5 Km els carres de la localitat gironina. El límit és de 2.000 participants, pel que s´ espera que en els propers dies s´ acabin els dorsals. Les ultimes 500 inscripcions encara es podem fer a la plana web www.lasansi.com o a El Puntet de Lloret. Els participants també podran anar caminant, fent marxa atlètica amb Jesús Ángel García Bragado o fent nordic walking. No faltaran medallistes al últim mundial de Berlín, atletes internacionals, esportistes olímpics i personatges del món televisiu, que ja han confirmat la seva presencia. Els menors de 13 anys es podran apuntar el mateix dia al pàrking annex a la pista d´ atletisme, amb un límit de 400 participants. Els participants nomes per arribar a meta tindran un lot de 6 productes, 1 chancles i un paravent cedit per Henkel, chancles, motxilla, productes dels esponsors como Mentos, ChupaChups, Happydent, Kellogg´s, llet ATO, Coca Cola, Powerade, revistes i més sorpreses. Recordem que la presentació per autoritats, esponsors i mitjans de comunicació, serà el proper dia 15 a les 12h a la Sala de Plens de l´ Ajuntament de Lloret de Mar amb la presencia del medallista al últim mundial Jesús Ángel García Bragado. Punts d´ inscripció: Internet – www.lasansi.com El Puntet de Lloret – Avinguda de Vidreres, 58 (Tlfn.972372268) Regals – Cursa Absoluta * Pendent de confirmar encara més obsequis. Màxim 2.000 atletes Per cada participant. Lot de productes : 6 productes, 1 chancles i un paravent cedit per Henkel Motxilla com la de l´ any passat però de diferent color. Productes i obsequies de Coca Cola. Barra energètica Kellogg´s. Roll mentos (sabor yogur o fresa), dispensador SMINT, dos chupachups, caixa ó blister de xicles Happydent. Revista Runner´s World. 1 litre de Llet ATO. Descomptes i petits obsequis dels esponsors. A meta s’entregarà: Beguda energètica Powerade i Diari Mundo Deportivo (Diari oficial). REGALS A LA BOSSA CURSA PETITS: * Pendent de confirmar encara més obsequis. Inscripció Gratuïta. Màxim 400 atletes. Samarreta del Club Atletisme La Sansi. Producte Kellogg´s. Pack de joguines. Cistella de Basket ATO o cantimplora ATO. Chupachups, Mentos i Happydent. Productes Coca Cola. Matricula de Fanta. Aquarius. Revista Runner´s World, publicitat, descomptes i petits obsequis dels esponsors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.