SIGNATURA DEL CONVENI DE LA FEDERACIÓ AMB ALIANÇA

0
306

Renovació de la Pòlissa d\’Assistència Mèdica
La Federació Catalana d\’Atletisme ha renovat la pòlissa d\’assistència mèdica per accident amb la mútua de salut Aliança por desè any consecutiu. Gràcies a aquesta col·laboració, els atletes federats gaudeixen d\’atenció mèdica en cas de lesió durant la pràctica esportiva.| L\’acord ha estat signat per Salvador Soler, Director General del Grup Aliança, i Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme. Ambdós s\’han mostrat molt satisfets amb el conveni, que s\’estén més enllà de la pòlissa, incloent patrocini per part de la mútua i altres avantatges pels federats. A la temporada anterior, la mútua Aliança va atendre més de 2.000 serveis d\’atenció mèdica d\’atletes federats, que aposta decididament per aquesta pràctica esportiva, cada vegada més popular i practicada per un ampli sector de la població. Aquest conveni de col·laboració ha estat secundat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, a través de la seva correduria d\’assegurances Unifedesport.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.