SIGNATURA DEL CONVENI DE LA FEDERACIÓ AMB ALIANÇA

0
381

Renovació de la Pòlissa d\’Assistència Mèdica
La Federació Catalana d\’Atletisme ha renovat la pòlissa d\’assistència mèdica per accident amb la mútua de salut Aliança por desè any consecutiu. Gràcies a aquesta col·laboració, els atletes federats gaudeixen d\’atenció mèdica en cas de lesió durant la pràctica esportiva.| L\’acord ha estat signat per Salvador Soler, Director General del Grup Aliança, i Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme. Ambdós s\’han mostrat molt satisfets amb el conveni, que s\’estén més enllà de la pòlissa, incloent patrocini per part de la mútua i altres avantatges pels federats. A la temporada anterior, la mútua Aliança va atendre més de 2.000 serveis d\’atenció mèdica d\’atletes federats, que aposta decididament per aquesta pràctica esportiva, cada vegada més popular i practicada per un ampli sector de la població. Aquest conveni de col·laboració ha estat secundat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, a través de la seva correduria d\’assegurances Unifedesport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.