Tres Atletes Catalans a l\’Equip Espanyol

0
482

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en el XVI Campionat d\’Europa de Camp a Través que se celebrarà a Dublín, el proper diumenge 13 de desembre. Tres atletes catalans, dos homes i una dona, han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental. Rosa Maria Morató (VTiM) a la categoria femenina i Carles Castillejo (CD Abel Antón) i Ayad Lamdassem (Atletismo Bikila) a la masculina.| À l\’edició passada, celebrada a Brussel·les, Ayad Lamdassem es va classificar en quarta posició i Rosa Morató en la cinquena. També cal destacar que l\’atleta de Navarcles, actual Campiona d\’Espanya de Cros, va aconseguir la medalla de bronze d\’aquest campionat europeu a l\’edició de 2.007 celebrada a Toro.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.