Tres Atletes Catalans a l\’Equip Espanyol

0
318

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en el XVI Campionat d\’Europa de Camp a Través que se celebrarà a Dublín, el proper diumenge 13 de desembre. Tres atletes catalans, dos homes i una dona, han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental. Rosa Maria Morató (VTiM) a la categoria femenina i Carles Castillejo (CD Abel Antón) i Ayad Lamdassem (Atletismo Bikila) a la masculina.| À l\’edició passada, celebrada a Brussel·les, Ayad Lamdassem es va classificar en quarta posició i Rosa Morató en la cinquena. També cal destacar que l\’atleta de Navarcles, actual Campiona d\’Espanya de Cros, va aconseguir la medalla de bronze d\’aquest campionat europeu a l\’edició de 2.007 celebrada a Toro.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.