COMENÇA LA PISTA COBERTA

0
301

Aquest divendres 11 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat. El cap de setmana del 9 i 10 de gener començaran les competicions de pista coberta amb els programes complets a Vilafranca del Penedès, amb la celebració del Campionat Catalunya Clubs Cadet, el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20, i les primeres jornades de Control Absolut.| Aquest any la temporada disposa de vuit jornades de controls absoluts, dos jornades de controls de promoció a les categories cadet i juvenil, i dos controls de salts al CAR de Sant Cugat. També es disputaran a Vilafranca els diferents campionats autonòmics en totes les categories. Com a cita més important del calendari català de pista coberta tenim la celebració del 34è. Campionat de Catalunya Absolut el 21 de febrer. L\’autonòmic de proves combinades serà el 23 i 24 de gener, i el Campionat de Catalunya de Clubs el 16 de gener. A nivell estatal destaca el Campionat d\’Espanya Absolut que se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba amb el Campionat del Món que se celebrarà a Doha, Qatar, des del 12 al 14 de març.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.