COMENÇA LA PISTA COBERTA

0
390

Aquest divendres 11 de desembre comença la temporada de pista coberta amb la celebració dels tradicionals controls de salts al CAR de Sant Cugat. El cap de setmana del 9 i 10 de gener començaran les competicions de pista coberta amb els programes complets a Vilafranca del Penedès, amb la celebració del Campionat Catalunya Clubs Cadet, el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20, i les primeres jornades de Control Absolut.| Aquest any la temporada disposa de vuit jornades de controls absoluts, dos jornades de controls de promoció a les categories cadet i juvenil, i dos controls de salts al CAR de Sant Cugat. També es disputaran a Vilafranca els diferents campionats autonòmics en totes les categories. Com a cita més important del calendari català de pista coberta tenim la celebració del 34è. Campionat de Catalunya Absolut el 21 de febrer. L\’autonòmic de proves combinades serà el 23 i 24 de gener, i el Campionat de Catalunya de Clubs el 16 de gener. A nivell estatal destaca el Campionat d\’Espanya Absolut que se celebrarà els dies 27 i 28 de febrer. La culminació de la temporada de pista coberta arriba amb el Campionat del Món que se celebrarà a Doha, Qatar, des del 12 al 14 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.