ADORACION INIESTA I ROGER CAMPOY GUANYEN EL XXXII CROS VILA MEMORIAL PERE HERNÁNDEZ DE CASTELLAR XXI

0
554

En un gèlid matí de novembre diumenge passat es va realitzar a les pistes d´atletisme de Castellar el XXXII Cros Vila de castellar XXI Memorial Pere Hernández amb un notable grau de participació d´atletes de tot Catalunya i, fins i tot, d´equips valencians i asturians amb més de 1000 inscrits , malgrat que es realitzava el mateix dia que la clàssica Jean Boin barcelonina i la pujada i baixada al Farell a Caldes de Montbui. Gran èxit de participació que cada any va a més i vinculat amb la bona organització del CAC , circuit dur però agraït i els molts regals als participants començant pels tres pernils als primers . FotosFotos 2| Els guanyadors de les curses reines dels sèniors van ser l´atleta del Playas Castellón Adoración Martínez i el fortíssim Roger Campoy del Barça, però a més les 13 curses des de les 9h 30’ del matí fins a les 14 hores del migdia depararen molts moments de gran atletisme. Començarem pels pòdiums del CAC que foren sis i molt valorables com el de la benjamina Aina Domingo que guanyà la prova i així assolí el rècord de quatre crosos guanyats consecutivament;: Sant Quirze, Ripollet, Barberà i ara Castellar del Vallès, com l´aleví Bernat Renom que també guanyà de manera aclaparadora la seva categoria. Grans promeses del futur atlètic de la Vila, mentre el segon lloc de Sergi Vellido a la cursa dels júniors ens expressa una realitat ja de l´atletisme català, el tercer lloc de Jordi Torrents a la prova dels infantils ens reflecteix una de les proves de gran nivell que va saber fer front la gran qualitat d´en Jordi, mentre el tercer lloc del Benjamí Blas Poveda va ser enormement meritori i potser la sorpresa del matí i, per últim, el tercer lloc de la ja veterana Sílvia Ciuraneta és l´expressió d´un tornar a la competició una històrica del Vallès i un tornar als bons resultats. Però al marge dels pòdiums exitosos del CAC també és molt esmenable la gran quantitat de corredors del CAC a totes les proves començant per la primera cursa que fou la dels veterans amb un cada cop més recuperat Manolo Hoyo i darrera Angel Cortés, Josep Pons, Manel Corral, Francesc Rovira, Josep Permanyer i Manel Cubero, mentre que de veteranes cal esmentar a Montse Bergadà, Anna Gil i Rosa Gili corrent amb la juvenil Laia Pintó, mentre de juvenils masculins corregueren Gerard Arderius, Josep Arderius, Marc Gamero, Raul Mulas, Eduard Escribano, Dani Garcia i Albert Moreno. De cadets masculins el millor del CAC fou al vuitè lloc German Escolano i darrera Marc Martin, Luca Calabrese, Gener Balart, Miquel Rojas, Adrià Sansa, Pau Torrents, Dani Benítez, Josep Barrios, Joan Barrios, Oriol Rodríguez , Oriol Torrents i Gerard Castilla. Mentre en noies cadets destacà el setè lloc de Marta Ventura pel desè de Maria Duran i darrera Maria Losada, Núria Lorente, Alba Roca, Helena Diez, Alba Peris, Irene Sánchez, Mireia Bella, Judith Torrents, Gemma Homet, Ivette Sabanes i Anna Catalan, mentre en infantils complien Aina Mata i Marta Haba i en nois, a més de Jordi Torrents es va defensar molt bé tot l´equip amb Joan Losada (5è), Manel Rusiñol (6è) i Albert Marí, Víctor Navarro, Oscar Cano, Aleix Mata i David Manchado i en alevins a més de Bernat Renom destacà Eric del Pino (5è), Ivan Guillen, Alvar de la Torre, Dani Cabello, Ferran Grego, Joan Vivas, Alex Eguia, i Joel Carbonero, i, per una altra banda les noies alevines quedaven força bé amb el millor lloc per la Judith Viñas seguida de Saray Alarcon, Ariadna Guinart i Mar Portet, mentre en benjamines cal destacar, a més, el cinquè lloc de l´Aina Muñoz i després Alba Eguia, Laura Miralles, Anna Barrios, i Laia Santos i en quan a nois corregueren els benjamins Arnau Mari, Marc Garriga, Eric Avellaneda, Pol Garcia, Sergi Moixi Abel Arrabal. En quant als més petits, els prebenjamins de sis anys de noies estigué la Julia Múñoz i de nois el millor fou l´Alex Fernández que quedà el deu i darrera Bernat Pizarra, Arnau Pavon, Mikel Campos, Eric Haba i Ruben Rot. De les últimes curses del matí destacaren les promeses del CAC que quedaren quarta (Mónica Cordoba) i cinquena (Anna Olivé) i els sèniors amb un fort Xavi Planas (12è) i darrera, Lluis Garcia, David Jaen, Manel Vaca, Josep Margalef, Carles Rodríguez, Joan Carles Pombo i Dani Rodríguez. En conclusió, un bon diumenge, de bon atletisme de molta gent del CAC en aquest XXXII Cros Vila de Castellar-XXI Memorial Pere Hernández.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.