1ª ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC

0
345

Ja estan obertes les inscripcions per la 1ª ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC
Aquest passat Divendres 13 de Novembre de 2009, han estat ja obertes oficialment les inscripcions per la I ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC. A través de la web: osonacorre.cat, podeu ja apuntar-vos per la cursa que serà el proper Diumenge 20 de Desembre de 2009.| Ho podeu fer accedint a la pàgina que apareix a l’inici del blog, recordeu que l’últim dia per poder inscriure es el 17 de Desembre, o be quan arribem a les 800 inscripcions, per tant no espereu a l’últim dia a tramitar la inscripció. Trobareu tota la informació sobre la cursa a: osonacorre.cat Link: http://osonacorre.cat/eco-mitja-marato-oson-corre-ciutat-de-vic/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.