1ª ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC

0
489

Ja estan obertes les inscripcions per la 1ª ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC
Aquest passat Divendres 13 de Novembre de 2009, han estat ja obertes oficialment les inscripcions per la I ECO MITJA MARATÓ OSON@ CORRE CIUTAT DE VIC. A través de la web: osonacorre.cat, podeu ja apuntar-vos per la cursa que serà el proper Diumenge 20 de Desembre de 2009.| Ho podeu fer accedint a la pàgina que apareix a l’inici del blog, recordeu que l’últim dia per poder inscriure es el 17 de Desembre, o be quan arribem a les 800 inscripcions, per tant no espereu a l’últim dia a tramitar la inscripció. Trobareu tota la informació sobre la cursa a: osonacorre.cat Link: http://osonacorre.cat/eco-mitja-marato-oson-corre-ciutat-de-vic/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.