Ripollet UA, Exitosa doble participació

0
5769

El Ripollet Unió Atlètica va participar diumenge passat en dues competicions importants en el món de l’atletisme com són el Cros Internacional de Soria i el Cros de la Vila de Castellar. En els dos casos l’actuació va ser molt bona. El resultats del RUA van superar de nou els de molts clubs d’atletisme que tenen la sort de disposar d’unes millors instal•lacions i de subvencions més generoses. Sens dubte la bona mà en la direcció dels entrenaments es fa notar.| El cros de Soria no és qualsevol cosa, és un dels que cada any presenta un millor cartell nacional i internacional. Només cal dir que aquest any el guanyadors absoluts han estat: en categoria masculina, el campió del món, l’etíop Gebre Gebremarian i en categoria femenina, la campiona del món dels 10000 m, la keniata Linet Masai. Per part del RUA en aquesta cursa cal destacar la victòria en la categoria aleví femení de la jove promesa de l’atletisme Paola Carmona, la novena posició de la júnior Sonia Mañas o la quinzena posició en categoria aleví masculí d’en Sergi Martin. Al cros de Castellar l’actuació del RUA també va ser remarcable. En Joan de la Torre va dominar de principi a fi la cursa dels prebenjamins. L’atleta Claudia Martínez va pujar al podi en tercera posició en una cursa on van córrer gairebé totes les millors de Catalunya en categoria infantil. La resta de corredors i corredores van completar una molt bona actuació. Pep Celma

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.