Preparació d\’un atleta popular per a la competició

0
467

La 1a conferencia La Sansi amb el títol \”Preparació d\’un atleta popular per a la competició\”, acte que va tenir lloc a la Carpa de Sant Cugat del Vallès, en el marc de presentació de la 3a Sant Silvestre de Lloret, va tindre un èxit amb una participació de més de 300 persones, i en principi el límit eren 200.
A la conferència van intervenir Marcos Hirsch manager i preparador de Jorge Lorenzo, el atleta i organitzador Josep Lluis Blanco, Josep Maria Antentas, vicepresident de F.C.A.; Benito Ojeda, atleta i entrenador nacional; Miquel Pucurull, atleta popular; Marcos González, director tècnic del DIR; i Marco Rusconi, representant a Itàlia de la Kamut Enterprises of Europe. Entre tots els ponents van parlar de les claus de l\’atleta en relació a l\’entrenament, els estiraments, l\’escalfament i els objectius d\’un corredor d\’ èlit i d\’un alteta popular.| En concret, Hirsch va explicar quines pautes ha de seguir l\’esportista en matèria de nutrició, i va incidir en la importància dels productes biològics com a base d\’una alimentació saludable: \”l’alimentació dels supermercats no està preparada per a la salut, si no per a proveir a totes les persones\”. Va recalcar també la importància del què es menja, abans, però sobretot, després de fer esport: \”el truc no es córrer més, si no com ens alimentem després de córrer per recuperar-nos el més aviat possible\”. Josep Lluís Blanco, atleta professional, i actualment subcampió d\’Europa de 3.000m.obs., va recolzar la teoria del brasiler: \”amb la nutrició s\’ha de ser molt estricte, tant amb els horaris, com amb el què es menja després de fer exercici\”. Blanco va explicar com és el dia a dia d’un atleta d’ èlit: “al llarg de l’any em passo 360 dies corrent, ni que siguin 20 minuts al dia”. Seguidament, els assistents van gaudir d\’un Sopar Bio a base de pizzes fetes amb kamut, un blat íntegrament biològic que comercialitza la firma italiana La Finestra Sul Cielo. Després es va fer un sorteig de material esportiu, inscripcions per La Sansi, i una motxilla del C.A.R. amb obsequis de chupachups, Henkel, Kamut i ATO, tota la conferencia, obsequis i sopar va ser gratuït.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.