VITALY PETROV CONFIRMA QUE YELENA ISINBAYEVA SALTARÀ A BARCELONA 2010

0
448

La dona dels 27 rècords del món té al seu calendari, a més del Campionat d’Europa, el del món de pista coberta (Doha), la Copa Continental (Split) i 7 reunions de la Diamond League
La plusmarquista mundial i campiona olímpica de salt de perxa, la russa Yelena Isinbayeva, participarà al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. A una entrevista publicada per All-Sport, el seu entrenador, Vitaly Petrov, ha aclarit que a més de las reunions pertanyents a la nova Diamond League, la carismàtica saltadora té al seu calendari tres grans competicions, entre les que destaca Barcelona 2010. Isinbayeva defensarà a Montjuïc el títol conquistat a Göteborg 2006, on va batre el rècord de la competició amb 4,80 metres.| Confirmant anteriors previsions, l’entrevista amb Petrov no deixa cap dubte que Barcelona 2010 figura entre les prioritats de la fora de sèrie russa, que també participarà al Campionat del Món de pista coberta de Doha i a la Copa Continental (antiga Copa del Món) de Split. Com a ambaixadora de la Diamond League, Isinvayeva té moltes ganes d’ajudar a popularitzar aquesta nova competició que avarcarà tota la temporada a l’aire lliure, des de maig fins a setembre. Està contractada per actuar en set de les 14 reunions, encara que no té tancada la seva agenda definitivament. Segons Petrov, la millor saltadora de perxa de tots els temps vol estar més activa que al 2009 i fer més competicions per evitar qualsevol risc als moments decisius. A l’agosto d’aquest any, el món de l’atletisme va patir un autèntic shock al comprovar com la dona dels 27 rècords del món queia a la final del Campionat del Món de Berlín al fer tres salts nuls a la seva primera alçada. Als pocs dies, no obstant, Isinbayeva es va revifar i a Zurich va batre el rècord mundial de l’especialitat amb 5,06 metres. Isinbayeva mai ha saltat a Barcelona, encara que coneix la ciutat i en diverses ocasions s’ ha referit a que li encantaria competir a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. El passat mes d’octubre va rebre a Oviedo el Premi Príncep d’Astúries a l’Esport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.