BROOKS TAMBÉ APOSTA PER A LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA !!

0
479

La marca internacional Brooks es suma als principals patrocinadors de la Mitja Marató de Terrassa, juntament amb Caixa Terrassa, Islas Canarias, Toyota Orient Cars i Auto Pujadas Vallès i Cirsa.
L\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, gràcies al seu esforç i capacitat d’organització de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, que es palès en l’èxit de participació i de convocatòria que any rere any enregistra aquesta prova atlètica, ha aconseguit que la marca internacional Brooks s’afegeixi com a patrocinadors per a fer possible un any més que la XIª edició, que es celebrarà el 17 de Gener del 2010, sigui novament una de les millor proves de l’atletisme popular, i es continuï posicionant en les primeres posicions del rànking nacional.| Així la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, compta com a patrocinadors amb Caixa de Terrassa, Islas Canarias, Cirsa, Toyota Orient Cars i Auto Pujadas Vallès i ara Brooks. També amb Diari Terrassa, Sport, NouCinc.2 Ràdio, i Canal Terrassa Vallès com a espònsors, i amb el recolzament de l’Ajuntament de Terrassa, Diputació de Barcelona, Federació Catalana d’Atletisme i la Real Federación Española de Atletismo. D’aquesta manera, sumant esforços i mantenint el compromís dels patrocinadors i al bon fer de les institucions podem dir que la Mitja Marató de Terrassa gaudeix de bona salut econòmica. Això permet a l’entitat organitzadora, L\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa apostar per la qualitat de les estructures organitzatives i dels regals i obsequis destinats als corredors i participants. I una mostra d’aquest fet és que, malgrat la crisi econòmica que es fa sentir especialment en temes de col·laboracions i esponsoritzacions, l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa manté el preu de la inscripció en 15 €. Enguany poques mitges maratons tenen un preu inferior als 20€. I no sols això, sinó que aposta per millorar, un any més el tracte preferencial als corredors que facin aquesta XIª Mitja Marató ciutat de Terrassa, ja que en aquesta edició la bossa regal de la Mitja Marató de Terrassa, a banda dels obsequis promocionals, inclourà una prenda de gran qualitat i alta tecnologia tèxtil i d\’última tendència: unes malles llargues tècniques de color blau corporatiu, fabricades especialment per aquesta cursa i gentilesa de Islas Canarias. En la cursa de 5 km, Santi Centelles, l’obsequi serà una samarreta tècnica commemorativa de màniga curta, també de color blau, i de la marca Brooks. En el mateix sentit, l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, fa l\’esforç de coordinació i de pressupost per mantenir un dels seus trets diferenciadors : la BOTIFARRADA. Ja no és sols l\’avituallament d\’aigua i begudes, o el servei mèdic, la disponibilitat de dutxes,o d\’altres… són MÉS DE 3000 BOTIFARRES (entrepà i salses) amb els que l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb l’ajuda de l\’Associació de veïns de Vallparadis, obsequia a tots els corredors de la mitja marató i de la cursa Santi Centelles perquè reposin forces i gaudeixin d\’un exquisit àpat tradicional. És un detall, un mim al corredor i una mostra més del bon coneixement de la gestió esportiva i atlètica d\’aquesta entitat, que col·loca la prova egarenca en les primeres posicions dels rànking de mitges maratons. Igualment i com ja es va fer l’any passat el Govern de les Illes Canàries, regalarà varis viatges temàtics a les illes (al Ironman, Ruta volcànica, Treking, etc) i que es sortejarà entre els espectadors, els participants de les curses i voluntaris, sense oblidar també els 4000 plàtans d’aportació per a tots els participants. Les postres i tot !!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.