BARCELONA 2010 CONVIDA A PROVAR EL SALT DE LLARGADA A MARIA CRISTINA

0
599

Un passadís de 16 metres de llargada i un fossat de 6×3 metres d’amplada permetran que els afeccionats gaudeixin saltant a una nova iniciativa de màrqueting urbà de B10
El Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 torna a treure al carrer una nova disciplina, el salt de llargada. Seguint amb la campanya de promoció de l’esdeveniment en accions de màrqueting urbà, durant el matí del proper diumenge Barcelona 2010 col—locarà en plena avinguda Maria Cristina, a la vorera més pròxima a la plaça de l’Univers, un passadís i un fossat de llargada. Els espectadors i esportistes que participin o simplement assisteixin com a afeccionats a l’edició número 86 de la Jean Bouin podran comprovar la seva habilitat en aquesta prova reforçant la campanya publicitària de la saltadora portuguesa Naide Gomes que es pot veure aquests dies per tota la ciutat.| Tots els participants que intentin comparar el seu salt amb els dels rècords d’Europa de la disciplina rebran un diploma acreditatiu amb la marca realitzada i, com a regal, dues entrades per assistir al Míting d’Atletisme Ciutat de Barcelona 2010, que tindrà lloc el 9 de juliol del proper any a l’Estadi Olímpic Lluís Companys dues setmanes abans de l’inici de l’Europeu. Just al costat del fossat de llargada estarà situada la carpa promocional de Barcelona 2010, on una setmana més es sortejaran dos abonaments de sis dies per presenciar el Campionat entre els encertants del joc “Què saps de Barcelona 2010?” Les accions de màrqueting urbà de Barcelona 2010 van començar el passat mes de maig, quan una de les principals artèries de la ciutat, el passeig de Gràcia, es va convertir en una pista de 100 metres llisos. A aquest esdeveniment va seguir-li la col—locació d’una javelina a la Rambla just davant del monument a Colón durant el mes de juliol i la instal—lació d’un mini estadi d’atletisme en motiu de la mostra “La ciutat de les persones” que es va duu a terme a las festes de la Mercè en ple passeig de Gràcia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.