“L’esport: una mirada en femení”

0
304

El proper divendres 11 de desembre l’Ateneu Atlètic de Barcelona es posarà en marxa al Casal de Gent Gran de Navas per presentar-vos un debat imprescindible:
“L’esport: una mirada en femení”

Amb l’ajuda de quatre pronents coneixedors d’ambdues temàries (esport i dona) aprofundirem sobre el tracte que des de la societat es dóna a l’esport femení. Així mateix, el Sr. Alberto Montenegro ens aportarà el punt de vista dels mitjans de comunicació envers l’esport femení i la igualtat existent en la difussió de les notícies segons la importància que se’ls dóna; la Sra. Judit Pla, com a atleta professional, ens explicarà quin interès desperta l’esport d’elit femení en la societat; la Sra. Blanca Port, Consellera de Dona del Districte de Sant Andreu, ens resoldrà qüestions de caire polític, sobre l’actuació que es fa des de les Associacions de Dones de cara a l’esport; i el Sr. Martí Niubó, tècnic de l’Institut Barcelona Esport, ens parlarà a nivell estadístic de dona i esport a la nostra ciutat i de les campanyes de promoció que es fan des de l’Ajuntament. Un cop realitzades les ponències s’obrirà el debat en què les aportacions de diferents punts de vista portaran a una trobada imprevisible i alhora enriquidora. Us hi esperem!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.