“L’esport: una mirada en femení”

0
388

El proper divendres 11 de desembre l’Ateneu Atlètic de Barcelona es posarà en marxa al Casal de Gent Gran de Navas per presentar-vos un debat imprescindible:
“L’esport: una mirada en femení”

Amb l’ajuda de quatre pronents coneixedors d’ambdues temàries (esport i dona) aprofundirem sobre el tracte que des de la societat es dóna a l’esport femení. Així mateix, el Sr. Alberto Montenegro ens aportarà el punt de vista dels mitjans de comunicació envers l’esport femení i la igualtat existent en la difussió de les notícies segons la importància que se’ls dóna; la Sra. Judit Pla, com a atleta professional, ens explicarà quin interès desperta l’esport d’elit femení en la societat; la Sra. Blanca Port, Consellera de Dona del Districte de Sant Andreu, ens resoldrà qüestions de caire polític, sobre l’actuació que es fa des de les Associacions de Dones de cara a l’esport; i el Sr. Martí Niubó, tècnic de l’Institut Barcelona Esport, ens parlarà a nivell estadístic de dona i esport a la nostra ciutat i de les campanyes de promoció que es fan des de l’Ajuntament. Un cop realitzades les ponències s’obrirà el debat en què les aportacions de diferents punts de vista portaran a una trobada imprevisible i alhora enriquidora. Us hi esperem!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.