L’ASICS Mitja Marató de Barcelona obre inscripcions

0
2685

Les inscripcions restaran obertes fins a les 20 hores del 8 de febrer de 2010, tot i que podrien tancar-se abans d’hora en el cas que s’assolís el número màxim d’inscrits establert al reglament, situat en 5.000 participants.
La primera prova de fons que té lloc a la ciutat cada mes de febrer, l’ASICS Mitja Marató de Barcelona 2010, obre inscripcions perquè aquells corredors i corredores puguin reservar-se un lloc i no perdre l’oportunitat de participar en una de les curses més emblemàtiques de Barcelona.| La cursa de 21,097 quilòmetres tindrà lloc el proper 14 de febrer de 2010, a les 9 del matí, i sortirà del seu punt tradicional, al passeig Picasso. De moment només es poden tramitar les inscripcions a través de la modalitat d’Internet, que estaran obertes fins al dia 8 de febrer a les 20 hores. Les inscripcions en la modalitat presencial modalitat no començaran fins al 27 de gener de 2010. No obstant, cal tenir en compte que les inscripcions de la prova, permeses només a aquelles corredors i corredores majors de 16 anys, podrien tancar abans de la data fixada, en cas d’arribar al límit d’inscrits marcat al reglament, i situat en 5.000 persones. En la passada edició, 4.551 atletes procedents de diversos punts del planeta van viure tota l’emoció d’aquesta prova, que recorre els principals carrers i vies del centre de la ciutat, en un circuit perfectament dissenyat per aconseguir bones marques. Per aquelles persones que no s’atreveixin encara a fer el salt a les proves de fons, l’organització de la cursa dóna la possibilitat de classificació als 10 quilòmetres. La prova compta amb Asics i Ibercaja com a patrocinadors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.