Córrer la marató amb la meta de recaptar fons per la investigació de malalties cerebrovasculars

0
525

Pablo Pluvinet correrà la Marató de Donost (Sant Sebastià) el 29 de novembre per una causa solidària: recaptar fons per a la recerca i tractament de les malalties cerebrovasculars. Fa set anys en Pablo es preparava per córrer una marató quan va patir un aneurisma cerebral. Amb de la seva recuperació es va marcar com a repte estendre la cultura de l’esport i la salut com un estil de vida. Després d’entrenar-se i completar cinc maratons va aconseguir, als 42 anys, córrer els 42 km de la New York City Marathon.| Després d’aquesta superació personal ha decidit córrer per un motiu solidari: recaptar diners en base al seu esforç per donar-lo a l’Hospital Clínic-IDIBAPS. Els diners es destinaran a reforçar la recerca de l’equip d’investigació en Isquèmia Cerebral al qual pertany el Dr. Ángel Chamorro. Amb aquest objectiu convida a participar als particulars a partir de micro donacions. “No m’interessa tant la quantitat recaptada com l’extensió del missatge, prefereixo 20 donacions d’1 euro que una de 20” explica l’impulsor d’aquesta iniciativa, que té com a lema “Corre por tus venas”. Pablo, el dia 29 a Donosti tots correm amb tu!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.