LA MARATÓ A TRAVÉS DE L\’OBJECTIU

0
309

En marxa el Concurs de Fotografia de la Marató de Barcelona. Els guanyadors rebran un Viatge a la Marató de París, una càmera compacta digital o un lot de productes Mizuno.
La primera edició del Concurs de Fotografia “Jo vaig viure la Marató de Barcelona”, espera les fotografies de totes aquelles persones que estiguin preparant-se per córrer el proper 7 de març, la Marató de Barcelona.| Us recordem que fins el dia de la carrera, esperem les fotografies dels vostres entrenaments; a partir del 7 de març, les protagonistes seran les fotos de la Breakfast Run i les de la pròpia Marató. Així mateix, també entraran a concurs les fotografies de la Marató Expo i aquelles que reflecteixin l’ambient viscut als carrers de la ciutat el dia de la Marató de Barcelona. El procés de participació finalitzarà el proper 21 de març i els guanyadors s’anunciaran el 31 de març del 2010.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.