LA MARATÓ A TRAVÉS DE L\’OBJECTIU

0
409

En marxa el Concurs de Fotografia de la Marató de Barcelona. Els guanyadors rebran un Viatge a la Marató de París, una càmera compacta digital o un lot de productes Mizuno.
La primera edició del Concurs de Fotografia “Jo vaig viure la Marató de Barcelona”, espera les fotografies de totes aquelles persones que estiguin preparant-se per córrer el proper 7 de març, la Marató de Barcelona.| Us recordem que fins el dia de la carrera, esperem les fotografies dels vostres entrenaments; a partir del 7 de març, les protagonistes seran les fotos de la Breakfast Run i les de la pròpia Marató. Així mateix, també entraran a concurs les fotografies de la Marató Expo i aquelles que reflecteixin l’ambient viscut als carrers de la ciutat el dia de la Marató de Barcelona. El procés de participació finalitzarà el proper 21 de març i els guanyadors s’anunciaran el 31 de març del 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.