Preparació d\’un atleta popular per a la competició

0
487

El proper dia 26 de novembre, dijous, a les 20:30 s\’organitza la tercera xerrada esportiva organitzada per la secció d\’atletisme del Cerdanyola C.H. amb la col.laboració de La Carpa Sant Cugat i La Sansi de Lloret de Mar sota el títol :Preparació d\’un atleta popular per a la competició. Els ponents seran en Josep Mª Antentas (vicepresident de la Federació catalana d\’atletisme), Josep Lluis Blanco (Atleta d\’èlit), Marcos Hirsch (Preparador físic-manager de Jorge Lorenzo), Miquel Pucurull (Atleta popular) i Esteban Gimenez (Entrenador Nacional). L\’assistència serà gratuita a tot qui dessitgi assistir, cal confirmació previa a xavi.mimo@coac.net o al telèfon 93 675 66 11. Al finalitzar l\’acte hi haurà un pica-pica i sorteig de material per a tots els assistents a més de diferents sorpreses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.