MAYTE MARTÍNEZ I MANOLO MARTÍNEZ ANIMARAN A REGALAR B10 DURANT LES FESTES

0
408

Regala atletisme, regala Barcelona 2010” es la proposició del Campionat a tots aquells que vulguin ser diferents en aquestes festes de Nadal
Mayte Martínez i Manolo Martínez, dos dels atletes més populars d’Espanya, s’incorporen a la llista de campions que han prestat la seva imatge per la promoció del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010. Els dos apareixeran a la propera campanya de publicitat, destinada a incentivar la venda d’entrades de cara al Nadal. L’objectiu de Barcelona 2010 és que els aficionats consideren que un dels regals amb els que poden sorprendre durant les festes són abonaments per presenciar el Campionat.| “Regala atletisme, regala Barcelona 2010” és el concepte fonamental de la campanya, que s’iniciarà el 10 de desembre i que durarà fins el final de les festes. La campanya coincidirà amb el començament de l’etapa de venda dels abonaments de tres dies (10 de desembre). Fins el moment es podien adquirir els abonaments complets per les sis jornades i des d’ara també serà possible comprar aquesta versió reduïda tant pels tres primers dies de Barcelona 2010 com pels tres darrers. Els abonaments de tres dies es posen a la venta igualment amb preus molt assequibles. Des de 21 euros es podran adquirir a través del web oficial de Barcelona 2010 (www.bcn2010.org) o directament a www.servicaixa.com. A més dels suports utilitzats a anteriors campanyes, en aquesta ocasió s’amplificarà el missatge a través d’anuncis als mitjans de comunicació i cunyes radiofòniques. Mayte Martínez, finalista aquest estiu al Campionat del Món celebrat a Berlín als 800 metres i medalla de bronze a l’edició del mateix campionat disputat a Osaka fa dos anys, es recupera aquests dies de la lesió al soleu que es va fer entrenant fa unes setmanes. Per la seva banda, Manolo Martínez, capità de la selecció espanyola, espera arribar a temps per competir a Barcelona 2010 després de la recent operació del taló d’Aquil—les que ha superat a Madrid. Martínez va ser campió mundial de llançament de pes en pista coberta al 2003. Tots aquells que regalin abonaments de Barcelona 2010 durant aquest Nadal si los presenten a la botiga Wala (Passeig de la Zona Franca, 191. Barcelona) rebran una caixa regal que conté productes promocionals i un talonari de descomptes per diferents equipaments lúdico-culturals de la ciutat de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.