Cross Pont del Diable a Martorell. 22 nov 2009.

0
348

El proper Diumenge dia 22 de Novembre tindrà lloc a Martorell la 3ª Edició del Cross Pont del Diable, aquest any a mes amb la novetat d’un nou circuit amb el marc incomparable del riu Llobregat de fons. Les inscripcions les podeu realitzar des d’ara mateix a la nostre pàgina web . http://www.martorellatletic.cat .A la mateixa pàgina podeu consultar els horaris de les diferents curses en les que també tenen cabuda els mes petits de la casa. En resum, esport familiar per passar un mati de Diumenge en plena forma. Us hi esperem.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.