REVISTA MARATHON. Sumari del número de Novembre-2009

0
503

Magnifica portada, potser la més maca de l’any, dedicada a la cursa de dones de Barcelona. A l’apartat de competicions de Casa Nostra trobareu els comentaris de: Marató del Mediterrani, Super final de les Gore-Tex a la Torre de Collserola, Mitja Marató de Sant Cugat, Pujada i Baixada a Cadafalc, Cursa de Muntanya d’Igualada, Cursa de 10 km d’Andorra, Cursa de la Penya Blaugrana, Cursa de 10 km de Cornellà, Mitja Marató de Reus (Campionat de Catalunya), Marxa per la Pau a Badalona, Mitja Marató de Roda de Ter, Cursa del Club Natació Sabadell, Mitja Marató de Mollerussa i la Copa del Món de Curses de Muntanya. A la secció de triatlóns trobareu: 3.500 participants a la Garmin BCN Triathlon, Aquatló de Badalona, Triatló de Banyoles, Duatló de Queralbs i ZOOT Triatló de Vilanova. NO TENIU PROU…!! Si no en teniu, Paris Canals, en torna a obsequiar en la seva secció d’un bon grapat de curses d’Ultrafons i per acabar, la crònica del Campionat del Món de Mitja Marató celebrat a Birmingham.| A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars del mes de DESEMBRE, on la nostra col·laboradora Alèxia ens ofereix més de 60 propostes diferents, amb les dades bàsiques de cada prova i un telèfon de contacte. Si tot això és del vostre gust però encara no sou subscriptors de la revista i hi esteu interessats, podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a revistamarathon@yahoo.es, o baixar-vos-la des de la pàgina web revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). Gran Oferta: amb el número de novembre regalem un simpàtic barret de Pare Noël, especial per a lluir-lo a la cursa de Sant Silvestre de la vostra localitat. I també recordeu que els subscriptors reben de forma preferent el Calendari Petit de Butxaca de les proves del 2010 a començaments del proper any 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.