MIZUNO ENLLESTEIX LES SAMARRETES PEL 2010

0
565

La marca japonesa Mizuno, patrocinadora oficial de la Marató de Barcelona, ha presentat les samarretes del corredor per a la Marató de Barcelona 2010. La novetat principal, és el format per home i dona que es proporcionarà als corredors. L’organització de la Marató de Barcelona i Mizuno han presentat les samarretes oficials que rebran tots els inscrits en la propera edició de la Marató. La novetat principal recau en el fet que es distribuiran dues samarretes diferents, una per home i l’altra , aquesta és la novetat, amb un tallatge més femení per a les dones.| D’aquesta manera, la Marató i Mizuno aposten per la comoditat de tots els corredors creant els dos tallatges diferents. Com cada any, els corredors i corredores podran escollir en el moment de fer la seva inscripció, entre quatre talles diferents, S, M, L i XL. Els colors de les samarretes que lluiran els participants a la Marató el proper any, seran el blau i el rosa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.