Marta Domínguez-Natalia Rodríguez, espectacular duel en la 86a Jean Bouin-Gran Premi Expofinques el 29-N a Barcelona

0
433

La palentina Marta Domínguez, campiona del món de 3.000 metres obstacles l’estiu passat a Berlín i acabada d’anomenar millor atleta europea de l’any, i la tarragonina Natalia Rodríguez, que va ser primera en 1.500 metres en el mateix campionat però que posteriorment va ser descalificada per provocar la caiguda d’una rival, dirimiran un espectacular duel en la 86a edició de la Jean Bouin-Gran Premi Expofinques, la gran clàssica urbana organitzada per el diari Mundo Deportivo que el proper 29 de novembre congregarà a més de 8.000 atletes de totes les categories en el Parc de Montjuïc de Barcelona.| Marta Domínguez, de 34 anys, y Natalia Rodríguez, de 30, seran les dues grans protagonistes de la cursa internacional que a partir de las 13.15 hores del día 29 disputaran conjuntament els homes i les dones (ells sobre una distància de 10.000 metres i elles de 6.635) i que tancarà el programa de la degana de les proves atlètiques urbanes espanyoles. Abans s’hauran disputat altres 12 curses d’una intensa matinal atlètica que arrancarà a les 9 del matí amb la multitudinària Cursa Open, reservada als atletes populars. Mentre Natalia Rodríguez, que ja va guanyar la Jean Bouin l’anya 2005 i va ser segona el 2006 i el2008, coneix perfectament les dures rampes del circuit en el que es disputarà la cursa, Marta Domínguez participarà per segona vegada amb més ambició que la primera (va ser quarta el 2001) l’any en el que va assolir el major èxit internacional de la seva dilatada carrera, l’or en 3.000 metres obstacles al Mundial de Berlín. La presència de la palentina, l’única atleta de la història que ha estat campiona d’Europa a l’aire lliure, en pista coberta i en cros, donarà un gran al•licient a una carrera en la que Natalia Rodríguez intentarà confirmar que també mereixia el títol mundial de 1.500 metres en un any fantàstic en el que a l’hivern va ser subcampiona d’Europa de la mateixa distància en sala a l’Euroindoor de Torí. La 86a edició de la Jean Bouin, que serà també el 60è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, estrena aquest any el patrocini principal de la firma Expofinques, que substitueix a Telefónica, i seguirà comptant amb la col•laboració de Caixa Sabadell, Asics i TOSHIBA, així com la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.