S\’acosta el dia de córrer la Mitja Marató de Ripoll. Triple puntuació a la Lliga.

0
461

El diumenge dia 15 de novembre a partir de les 10 del matí tornarà a celebrar-se, un cop més aquesta cursa que transcorre pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll. Es tracta del XXXI Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès. Com ja és costum, al voltant de la cursa hi haurà actes lúdics com l’actuació de gegants i grallers. En aquesta edició s\’han introduït dues novetats rellevants, com és la presència de parades de productes artesanals de la terra a la zona d\’arribada de la cursa, i la celebració de curses infantils que es faran el dia anterior a la cursa. Les Curses Infantils seran de curta distància i es faran el 14 de novembre a les 4 de la tarda al Passeig de Sant Joan de Ripoll. Per informar-vos més detalladament de les activitats, del reglament o de la inscripció per la Mitja Marató, podeu consultar la web de l’ajuntament: www.ripoll.cat o bé podeu trucar al telèfon 972 70 23 56 (Piscina Municipal). | Per més informació sobre les curses infantils podeu trucar al 972 70 32 11 (Consell Esportiu del Ripollès). També està prevista una visita guiada a l\’entorn del monestir de Ripoll el dissabte 14 de novembre a les 5 de la tarda, i el punt de trobada serà davant mateix del monestir a l\’oficina de turisme. Es tracta doncs d\’un cap de setmana ideal per fer estada tota la família al Ripollès i gaudir de totes aquestes activitats organitzades a l\’entorn de la Mitja Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.