S\’acosta el dia de córrer la Mitja Marató de Ripoll. Triple puntuació a la Lliga.

0
351

El diumenge dia 15 de novembre a partir de les 10 del matí tornarà a celebrar-se, un cop més aquesta cursa que transcorre pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll. Es tracta del XXXI Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès. Com ja és costum, al voltant de la cursa hi haurà actes lúdics com l’actuació de gegants i grallers. En aquesta edició s\’han introduït dues novetats rellevants, com és la presència de parades de productes artesanals de la terra a la zona d\’arribada de la cursa, i la celebració de curses infantils que es faran el dia anterior a la cursa. Les Curses Infantils seran de curta distància i es faran el 14 de novembre a les 4 de la tarda al Passeig de Sant Joan de Ripoll. Per informar-vos més detalladament de les activitats, del reglament o de la inscripció per la Mitja Marató, podeu consultar la web de l’ajuntament: www.ripoll.cat o bé podeu trucar al telèfon 972 70 23 56 (Piscina Municipal). | Per més informació sobre les curses infantils podeu trucar al 972 70 32 11 (Consell Esportiu del Ripollès). També està prevista una visita guiada a l\’entorn del monestir de Ripoll el dissabte 14 de novembre a les 5 de la tarda, i el punt de trobada serà davant mateix del monestir a l\’oficina de turisme. Es tracta doncs d\’un cap de setmana ideal per fer estada tota la família al Ripollès i gaudir de totes aquestes activitats organitzades a l\’entorn de la Mitja Marató.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.