CLASSIFICACIÓ PER PUNTS DELS MILLORS CLUBS D\’ESPANYA

0
440

El Futbol Club Barcelona, segon
La Real Federación Española de Atletismo elabora cada any la classificació dels millors clubs estatals segons els resultats obtinguts als diferents Campionats d\’Espanya. Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els Campionats celebrats en totes les categories, incloent pista coberta, aire lliure, ruta i marxa atlètica.| El Futbol Club Barcelona ha estat el millor club català classificat, aconseguint la segona posició, millorant en una posició l\’aconseguida la temporada passada. El club amb millor puntuació ha tornat a ser el Platges de Castelló. Entre els 10 primers classificats apareixen l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en el cinquè lloc, i l\’ISS-L\’Hospitalet el setè. Dos clubs catalans apareixen a la llista dels 20 primers, el Medilast Sport Lleida en el lloc divuitè, i el Club Atlètic Manresa en el dinovè. Per últim, destacar que entre els 30 primers figuren el Club Atlètic Igualada al lloc vint-i-dos, la Joventut Atlètica de Sabadell al vint-i-set, i el Centre Atlètic Laietània al vint-i-vuit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.