VII DUATLÓ DE MUNTANYA DE VALLFOGONA DE RIPOLLÈS

0
424

VICTÒRIES DE ALEIX FABREGAS ( CLUB TRIATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES ) i ISABEL EIZMENDI ( STRANDS TRIATHLON )
La bonica població de Vallfogona de Ripollès amb motiu de la celebració de la seva 7ª duatló de muntanya va tenir el privilegi d’obrir la nova temporada de competicions 2009-2010 en un matí assolellat de diumenge però amb força fred ,si bé els organitzadors van assolir un nou record d’inscrits , 201 duatletes van fer front a els 6 primers kilòmetres de cursa a peu , seguits de 20 km de ciclisme en un traçat molt tècnic que va fer les delícies dels “bikers” , finalitzant amb 3 kilòmetres de cursa a peu. | El duatleta de Ripoll , Aleix Fabregas ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) va oferir un autèntic recital per endur-se la victòria absoluta , 2º classificat a la primera cursa a peu , al segment de ciclisme va agafar ràpidament el cap de la cursa i a la darrera a cursa a peu va poder administrar l´ avantatge per creuar la línia de meta amb prop de 3 minuts per davant del 2º classificat Ricard Calmet ( independent ) i el tercer graó del podi per Rafael Parés ( Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1ª posició pel Club Natació Reus Ploms ( Parés-Torrades-Queralt) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Fabregas-Gamell-Hernandez) 3º Club Natació Vic-etb (Vila-Vila-Casali). Dins l’apart femení es va viure un emociant frec a frec a lo llarg de bona part del duatló i la guanyadora , la Donostiarra ,ex –atleta Internacional absoluta, Isabel Eizmendi ( Strands Triatlón ) es va imposar per 52 segons a la guanyadora de l´ edició de l’any passat Mercè Tusell ( CN Reus Ploms ) va completar el podi com 3ª classificada Martina Fuster ( independent ). La segona prova de duatló serà aquest proper diumenge amb motiu de la 5ª edició del duatló de muntanya de Viladecavalls

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.