IV Cros Solidari per la Salut Mental

0
421

El Club Atletisme Sant Boi, amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, organitza conjuntament amb el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el IV Cros Solidari per la Salut Mental a celebrar-se el proper diumenge, 22 de novembre de 2009 al Parc Metropolita de La Muntanyeta de Sant Boi. | 2. Els horaris i distàncies de les curses així com un plànol del recorregut s’indiquen en aquest mateix imprès. També trobareu aquesta informació a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Boi / www.santboi.cat 3. El procès d’inscripció i reserva del dorsal serà el següent:: Categoría SPECIALS OLÍMPICS (atletes amb discapacitats intel.lectuals i trastorn mental) a través de la pàgina web www.sjd-ssm.com, o enviades per escrit al fax 93 654 21 36. Inscripció gratuïta. Categoría POPULAR OPEN a través de la pàgina web www.atletisme.com . El preu de la inscripció és de 3€ (xip propi) i de 5€ (sense xip propi). La totalitat de la recaptació de la inscripció anirà destinada a la Fundació Sant Joan de Déu per a la investigació de les malalties mentals. Categories PREBENJAMÍ / BENJAMÍ / ALEVÍ / INFANTIL / CADET i JUVENIL (atletes participants als Jocs Escolars) a través de la pàgina web www.cebllob.cat o enviades per escrit, i en fulls separats per a cada categoría, al fax 93 654 30 67. Inscripció gratuïta Categories JUNIOR / PROMESA / SEÑIOR i VETERÀ (atletes amb la seva corresponent llicència federativa) a través de la pàgina web www.santboi.cat o enviades per escrit, i en fulls separats per a cada categoría, al fax 93 654 30 67. Inscripció gratuïta. Finalitzant el termini d’admisió de totes les inscripcions el dimecres, 18 de novembre a les 14h i/o quan s’arribi a un total de 800 inscrits entre totes les categories. El lliurament del dorsal es farà com a mínim 45’ abans de l’horari de sortida de cada categoría. 4. El mateix dia del cros podreu adquirir un Dorsal 0000, fent un donatiu mínim de 3€, com a mostra de participació en aquest esdeveniment esportiu solidari. La totalitat de la recaptació anirà destinada a la Fundació Sant Joan de Déu per a la investigació de les malalties mentals, afegint-se a la recaptació aconseguida amb les inscripcions de la cursa Popular OPEN. 5. Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova, el fet de fer-ho en dues curses serà penalitzat amb la desqüalificació en ambdues proves. 6. Serà obligatori que tots els participants portin el dorsal de manera visible durant la cursa. 7. A les curses on participin simultàniament més d’una categoria, hi haurà classificació individual separada per cadascuna d’elles. 8. Premis i obsequis: Tovallola i gorra JOMA per a tots els participants, entre d’altres. Trofeus pels 3 primers/es classificats/des de cada categoría. Premis en metàl.lic pels 5 primers en categoría masculina i femenina de la cursa federada absoluta. 9. Les reclamacions hauran de fer-se verbalment al Jutge Àrbitre, fins a 30 minuts després de conèixer els resultats. Aquest un cop considerades totes les proves presentades prendar una decisió, la qual comunicarà a l’interessat.Si aquesta no li és favorable podrà reclamar al Jurat d’Apel.lació. Les reclamacions al Jurat d’Apel.lació es faran per escrit i hauran d’acompanyar-se de 30€, com a dipòsit, el qual serà retornat en cas que la reclamació sigui aceptada. Les decisions del Jurat d’Apel.lació seran inapel.lables. Encara que aquest pot reconsiderar les seves decisions en cas que es presentin evidències noves concloents. 10. Les curses només podran ser suspeses en cas de que per inclemència del temps o qualsevol altre problema així ho determini el Jutge Àrbitre. 11. Tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d’acord amb el Reglament de la IAAF (versió catalana), i la Normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme i dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. 12. El Club Atletisme Sant Boi, l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Serveis de Salut Mental i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta competició. 13. La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del preceptuat en aquest Reglament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.