CARME BALLESTEROS I MARC OTERO GUANYEN EL VIè CIRCUIT DE CURSES ATLÈTIQUES CIUTAT DE TERRASSA

0
443

Una vegada celebrades les set proves que conformen el Circuit de curses atlètiques ciutat de Terrassa del calendari de l’any 2009, i sumats els punts de les classificacions de tots els participants, han resultat guanyadors absoluts Carme Ballesteros i Marc Otero, i en l’apartat infantil Bernat Garreta i Irina Belmonte.
Per sisè any consecutiu l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, gestiona i coordina aquesta competició, el Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa, que ve a ser un incentiu i reconeixement anual als atletes seguidors de l’atletisme egarenc, i que està conformat per les curses que aquesta entitat organitza a la ciutat, i que són : la Mitja Marató Ciutat de Terrassa (o la cursa Santi Centelles de 5 km) i que es celebra en el mes de Gener, la Cursa de Can Palet (mes de Març), la cursa de la Festa Major del Pla del Bonaire (mes de Maig), la cursa de Sant Llorenç (mes de Juny), la de la Festa Major de Ca n’Anglada (Juliol), la de la Festa Major de Matadepera (Setembre) i la dels 10 Km pista, al mes d’Octubre, aquesta última celebrada dins del marc dels 100 km pista Internacionals de Catalunya.| Els atletes que volen competir en aquest circuit han de participar en 6 d’aquestes set curses, segons la seva classificació en les mateixes obtenen una puntuació. Al final, amb la darrera al mes d’Octubre, se sumen totes les puntuacions per a confeccionar el rànking general i per categories d’aquesta competició. D’aquesta manera i finalitzades les set proves, han resultat guanyadors en aquest VIè Circuit 2009 : – En l’apartat masculí. Classificació general : 1.- MARC OTERO amb 1045,91 punts, 2.- OSCAR DEL RIO amb 982,35 punts i 3.- JORGE MALDONADO, amb 963,65 punts Per categories : M3 VICTOR BELMONTE amb 670,94 punts, M5 JOSÉ LUIS CABRERA amb 934,86 punts, M6 CLIMENT PALET amb 849,33 punts, M7 JORGE VALVERDE amb 827,91 punts, M8 DOMINGO ORTEGA amb 810,83 punts. – En l’apartat femení. Classificació general : 1.- CARME BALLESTEROS amb 1026,67 punts, 2.- PURI MOLINA amb 747,93 punts, i 3.- LOLA ESPINOSA amb 642,79 Per categories : F4 ALBA CLIMENT amb 562,70 punts, F5, MARISOL MARTINEZ amb 614,13 punts, F6 ANNA COS amb 588,52 punts – En l’apartat infantil : BERNAT GARRETA amb 803,10 punts i IRINA BELMONTE amb 782,59 punts M1 DAVID BOSCH amb 530,91 punts, M2 ALEX SALAS amb 743,28 punts, F1 BEATRIZ BOSCH amb 513,18 punts i F2 SONIA UTRERA amb 697,56 punts El proper 19 de Desembre, tindrà lloc l’entrega premis i dels corresponents guardons als guanyadors d’aquest Sisè Circuit de Curses Atlètiques de Terrassa, i que s’enclavarà dins de la Festa dels Voluntaris, primer acte de la propera edició de la Mitja Marató de Terrassa, i que anualment l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, celebra com a mostra d’agraïment a les persones que de forma desinteressada, any rere any, aporten el seu treball de forma desinteressada i altruista col·laborant amb aquesta Associació en l’organització i bon desenvolupament d’aquestes proves atlètiques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.