TROBADA JUVENIL

0
280

Aquest dissabte s\’ha celebrat la trobada juvenil organitzada des del comitè tècnic d\’aquesta Federació Catalana, amb la presència d\’una seixantena dels millors atletes juvenils de la temporada 2008/09, acompanyats molts d\’ells pels seus entrenadors. S\’ha iniciat amb una interessant visita al Museu Olímpic de Catalunya, per després desplaçar-se fins al Centre d\’Alt Rendiment de Sant Cugat on després de dinar, s\’ha pogut gaudir de l\’excel.lent anàlisi portat a terme pel tècnic i alhora periodista Jose Luis López amb el seu treball \”Aspectes tècnics de l\’atletisme actual\”, per acabar la jornada amb una sessió d\’entrenament en les mateixes pistes del CAR.| Ha estat una jornada distreta, lúdica, amb l\’objectiu de motivar a aquesta generació d\’atletes, així com poder conèixer un xic més els nostres millors valors juvenils, al mateix temps de poder mantenir un contacte directe amb els seus entrenadors. Des del comitè tècnic s\’agraeix la participació i presència en aquesta jornada a tots ells.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.