PEPE RIOS SEGUEIX EN EL CA Manresa

0
468

L\’any passat va estar la \”bomba\”, però aquest any, amb el ball de fitxatges que hi ha en el mercat de l\’atletisme estatal, ho es mes encara: PEPE RIOS SEGUIRÀ DEFENSANT ELS COLORS DEL CAM, i ho farà en l\’any de l\’Europeu 2010, on hi te posat l\’objectiu en la prova de la Marató. RIOS que ja compta amb la minima per participar en el 20è Campionat d\’Europa d\’Atletisme que es celebrarà a Barcelona del 27 de juliol a l\’1 d\’agost del proper 2010, amb el registre de 2h10\’36\” que va aconseguir el passat 1 de març a Otsú (Japó), centrarà tots els objectius de la temporada en aquesta cita europea. | RIOS, que ja ha re-iniciat els entrenaments desprès de passar dues vegades per el quiròfan, per tal de superar dues lesions que el limitaven en la seva funcionalitat en el córrer, s\’ha decidit de nou per vestir i defensar els colors de l\’entitat manresana, on s\’ha trobat molt be en aquest darrer exercici esportiu 2008/09, i on ha pogut preparar amb la tranquil·litat que ell buscava la Marató d\’Otsu que, finalment, li ha donat de nou la condició de millor maratonià espanyol de la temporada, a mès de conduir a la formació absoluta de l\’entitat a la millor posició mai aconseguida en un Campionat d\’Espanya de Cros per a clubs, amb la 9ena posició en l\’estatal de Caceres \’09, i al sotscampionat català de clubs en cros llarg. RIOS, amb aquesta decisió, vol agrair a la gent del CAM, el seu suport i bona acollida que ha rebut des de el primer dia que va entrar a formar part del club manresà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.