Mitja Marató de Salou.

0
513

Aquesta setmana anem a Salou.
El proper diumenge 8 de novembre, es donarà el tret de sortida d’aquest clàssic de l’atletisme popular.
El circuit de 21,097km transcorre pels indrets més espectaculars de Salou, i recorre el litoral donant un caire molt lúdic a la cursa, destacant el pas per la Platja Llarga amb unes vistes espectaculars de la Costa Daurada. La rapidesa del recorregut es va fer palesa en la darrera edició on el guanyador va imposar-se amb un temps de 1 hora 8 minuts. Com el darrer any, el corredors disposaran de música en directe durant el circuit, i d’una gran pasta-party a l’arribada. La piscina municipal estarà oberta per què els participants s’hi puguin banyar i refrescar-se després de la cursa. Com és habitual, la prova inclourà un cursa infantil no competitiva de 1500 metres en la què hi participaran prop de 300 escolars del municipi Les inscripcions ja estan obertes i es poden dur a terme a través de la web de la prova www.mitjadesalou.com o presencialment a la piscina municipal de Salou. Vols corre? Apunta’t ja!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.