VI Mitja Marató de Salou

0
548

Amine Chaoui, guanyador de la Mitja Marató de Salou.
El vent ha sigut el principal protagonista.
Aquest diumenge 8 de Novembre Salou ha viscut una gran festa esportiva.
Més de 800 esportistes s’han donat cita per afrontar el repte de recòrrer 21,097km pels indrets més emblemàtics de Salou. Récord d’inscrits per aquesta Mitja Marató, tot i sent un cap de setmana amb moltes curses de distàncies similars.| El vent, que ha estat amenaçant tot el cap de setmana, ha portat grans maldecaps a l’organització per tal de poder mantenir en peu totes les infraestructures montades. Les fortes ràfagues de vent han obligat a retirar l’arc de sortida així com nombroses carpes. La sortida de la cursa va ser donada per l’Alcalde de Salou, en Pere Granados, a les 10h del matí. Tot seguit, també va donar la sortida de la cursa infantil que va concentrar a 300 nens. Un grup de música Batucada, va animar als corredors a varis indrets del circuit, i va posar una nota musical a l’arribada i a l’entrega de premis. Els corredors tenien avituallament líquid cada 5km, i van passar pel centre de Salou, per devant de Port Aventura, i per tot el litoral de Salou, gaudint d’unes vistes espectaculars. A l’arribada tots els participants van rebre l’obsequi d’una samarreta tècnica de màniga llarga, entre d’ altres obsequis, i van gaudir d’una Pasta Party, on tothom va poder menjar un plat de pasta, per gentillesa de l’Ajuntament de Salou. Els més atrevits, van aprofitar i van banyar-se a la Piscina Municipal, que estava a disposició dels corredors. El nivell de la prova ha sigut bastant alt, tenint en compte que es comptava amb la participació del guanyador de l’edició del 2007, Juan Antonio Fernández, i també amb la participació d’en Paul Sie Kwasi i d’en Mohseen El Haddad i d’en Jamal. Desde l’inici el ritme ha sigut molt alt, on en Juan Antonio, “Juanan” ha imposat un nivell molt fort, seguit d’en Pol Sie, l’Amine Chaoui, l’Iván Mohseen i en Jamal Camal. Però a partir del kilòmetre 10, l’Amine i en Pol Sie, han anat agafant distància per al final arribar amb poc temps de diferència a meta. Al final en Amine Chaoui ha arribat a meta en un temps de 1h10m23, seguit d’en Pol Sie i de l’Iván Zarco. La cursa de fémines, va ser guanyada per la Cesarela Pasa amb un temps de 1h22m34, seguida de Meritxell Bonet Jou i la Alicia Bergada Tortajada. Segons el director de cursa, en Carles Paredes, “tot i la coincidència amb altres curses similars, estem satisfets de la participació, i malgrat el vent que ens ha estat empipant tot el cap de setmana, ha estat una gran cursa.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.