Tot a punt per la 24a edició de la Pujada i Baixada a Guanta

0
378

Aquest diumenge Sentmenat es convertirà en centre d\’atenció a causa de la celebració d\’una prova que està consolidada com una de les més tradicionals dins el programa de curses de muntanya a Catalunya El proper diumenge 1 de novembre tindrà lloc la 24a edició de la pujada i baixada a Guanta, una cita atlètica que és ja un referent en les curses de muntanya del Vallès i de tot Catalunya. La prova, organitzada pel Club Atlètic Sentmenat i la Regidoria d\’Esports, constarà d\’un recorregut de 12,3km i passarà per punts d\’interès arquitectònic com el Castell de Sentmenat i per diferents barris del municipi com Can Vinyals o Can Palau. L\’hora fixada per a la sortida de la cursa són les 10h i l\’arribada serà a la mateixa Plaça de la Vila, on s\’espera que hi arribin uns 850 atletes aproximadament. També s\’han preparat dues curses infantils per als nascuts a partir del 1994 les quals estan programades per a les 10:05h i les 10:25h; aquestes consten d\’una distància de 2km i 0,55km respectivament. Es desitja que aquesta 24a edició de la pujada i baixada a Guanta sigui un nou èxit de participació i una festa en general de l\’esport, el contacte amb la natura i les pràctiques saludables.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.