Tot a punt per la 24a edició de la Pujada i Baixada a Guanta

0
314

Aquest diumenge Sentmenat es convertirà en centre d\’atenció a causa de la celebració d\’una prova que està consolidada com una de les més tradicionals dins el programa de curses de muntanya a Catalunya El proper diumenge 1 de novembre tindrà lloc la 24a edició de la pujada i baixada a Guanta, una cita atlètica que és ja un referent en les curses de muntanya del Vallès i de tot Catalunya. La prova, organitzada pel Club Atlètic Sentmenat i la Regidoria d\’Esports, constarà d\’un recorregut de 12,3km i passarà per punts d\’interès arquitectònic com el Castell de Sentmenat i per diferents barris del municipi com Can Vinyals o Can Palau. L\’hora fixada per a la sortida de la cursa són les 10h i l\’arribada serà a la mateixa Plaça de la Vila, on s\’espera que hi arribin uns 850 atletes aproximadament. També s\’han preparat dues curses infantils per als nascuts a partir del 1994 les quals estan programades per a les 10:05h i les 10:25h; aquestes consten d\’una distància de 2km i 0,55km respectivament. Es desitja que aquesta 24a edició de la pujada i baixada a Guanta sigui un nou èxit de participació i una festa en general de l\’esport, el contacte amb la natura i les pràctiques saludables.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.