CATALUNYA, LA MILLOR FEDERACIÓ D\’ESPANYA

0
458

A la classificació per finalistes dels Campionats d\’Espanya 2009
La Federació Catalana d\’Atletisme ha estat, un any més, la millor Federació Autonòmica al conjunt dels Campionats d\’Espanya disputats durant la temporada 2.009 amb un total de 2.576,08 punts, seguida a gran distància per la Comunitat Valenciana (1.329,50 punts) i la Federació d\’Andalusia (1.291,67 punts). Aquesta classificació s\’obté sumant 8 punts al primer classificat, 7 al segon i així successivament fins el vuitè classificat que rep 1 punt. Es realitza amb els cinc Campionats a l\’aire llibre per categories (Absolut, promesa, júnior, juvenil i cadet) més els cinc de pista coberta, els Campionats de marató, mitja marató, 10.000 metres, 10 km en ruta, milla i marxa atlètica. | La Federació Catalana encapçala també les classificacions parcials dels campionats tant al l\’aire lliure com en pista coberta i en totes les categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.