Roger Roca guanya la mitja marató de Fuerteventura

0
329

El passat cap de setmana es va disputar a l\’illa de Fuerteventura, la única mitja marató a Europa que es disputa sobre el desert. En el municipi de Corralejo i en un marc incomparable, el Parc Natural de les \”Dunas de Corralejo\”, que es va obrir de forma especila per disputar la prova es duia a terme la I Mitja Marató Internacional Dunas de Corralejo. Uns vuitanta valents, arribats de tot Europa s\’atrevien a córrer els 21 quilòmetres de desert i dunes, sota un sol cremador i una temperatura de 30 graus.| L\’igualadí Roger Roca, del Futbol Club Barcelona, fou el dominador de la prova des del principi i s\’imposava amb un temps d\’una hora, 16 minuts i 13 segons, essent el segon classificat el triatleta de llarga distància Gregorio Caceres, a més d\’un minut de mig de Roca. Amb aquesta victòria, Roca finalitza la temporada i es pendrà unes setmanes de vacances per recuperar-se plenament d\’una mononucleosis que no l\’ha deixat rendir a alt nivell durant els últims mesos

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.