Roger Roca guanya la mitja marató de Fuerteventura

0
419

El passat cap de setmana es va disputar a l\’illa de Fuerteventura, la única mitja marató a Europa que es disputa sobre el desert. En el municipi de Corralejo i en un marc incomparable, el Parc Natural de les \”Dunas de Corralejo\”, que es va obrir de forma especila per disputar la prova es duia a terme la I Mitja Marató Internacional Dunas de Corralejo. Uns vuitanta valents, arribats de tot Europa s\’atrevien a córrer els 21 quilòmetres de desert i dunes, sota un sol cremador i una temperatura de 30 graus.| L\’igualadí Roger Roca, del Futbol Club Barcelona, fou el dominador de la prova des del principi i s\’imposava amb un temps d\’una hora, 16 minuts i 13 segons, essent el segon classificat el triatleta de llarga distància Gregorio Caceres, a més d\’un minut de mig de Roca. Amb aquesta victòria, Roca finalitza la temporada i es pendrà unes setmanes de vacances per recuperar-se plenament d\’una mononucleosis que no l\’ha deixat rendir a alt nivell durant els últims mesos

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.